Van Damme sier at Vin Diesel ikke ville ha ham i «Fast and Furious»

0
19
Fast and Furious
Advertisement

I år kunne du se filmen «Fast and Furious 10» på kino, med blant annet tilbake i hovedrollene. Vin Diesel og Michelle Rodriguez, og rollebesetningen fikk selskap av blant andre: Brie Larson, Daniela Melchior og Jason Momoa, som spilte antagonisten. Dette er bare noen av navnene fra en imponerende liste over stjerner. I mellomtiden, i et nytt intervju, avslørte Jean-Claude Van Damme at han var nær ved å bli med i serien, men den største stjernen i serien sto i veien for ham.

Jean-Claude Van Damme avslørte at han var nær ved å bli med i seriens rollebesetning (eller med andre ord Fast and Furious-familien), men seriens største stjerne sto i veien for ham.

– [Produsentene] ville ha meg i «Fast and Furious», men Vin Diesel sa at han ikke gjorde det. – sa Van Damme.

Van Damme avslørte dessverre ikke flere detaljer. For noen måneder siden spredte det seg rykter på nettet om Diesels påståtte sinne mot Jason Momoa, hvis rolle vakte mye oppmerksomhet fra seere og kritikere, og pekte på det som det lyseste punktet i filmen. I følge ryktene var Vin Diesel skuffet over resultatene av filmen og mente at den overdrevne Momoa senket nivået på showet og var årsaken til svakere anmeldelser, og han var trøstet over at hans medstjerne var den største stjernen i filmen blant seerne.

Les: Sadio Mané kjøper «sitt Wrexham»

Les: Henter inn Lars Bohinen som redningsmann

tabola

No posts to display