Parkerer Haaland og Kane

0
13
Serhou Guirassy

Denne sesongen har vært vanvittig for Serhou Guirassy som på spektakulært vis banker inn mål etter mål. VfB Stuttgart som i beste fall er en midt på treet klubb befinner seg på på andreplass i Bundesliga. – Men så har de også Serhou Guirassy som banker inn mål etter mål i høyre tempo enn noen andre de de fem store ligaene.

Kylian Mbappé har scoret 8.mål i Ligue 1, Erling Braut Haaland har scoret 9.mål i Premier League, Lautaro Martínez har scoret 11.mål i Serie A, Jude Bellingham har scoret 8 mål i La Liga og Serhou Guirassy har scoret 14.mål i Bundesliga.

Les: Du er i skikkelig trøbbel når du henter inn Lars Bohinen som redningsmann

Ingen av toppscorerne i de fem store ligaene koster under milliarden, foruten Serhou Guirassy som har en latterlig lav utkjøsklausul.

VfB Stuttgart gjorde en giganttabbe da de for to år siden signerte Serhou Guirassy før på lån og så kjøp fra Stade Rennais. De la inn en utkjøpsklausul på bare 20 millioner euro. – De tenkte sikkert det er mer enn det dobbelte av de 9 millioner euroene de selv betalte og at det burde holde.

Til klubbens forsvar var det ingen som ante Serhou Guirassy var så fantastisk god.

Allerede i vår begynte den 27 år gamle spissen å ta av. Serhou Guirassy tenkte han er det typiske andrevalget i en stor klubb og ønsker heller å være i en litt mindre og spille mer. Og skudd det halvdårlige laget VfB Stuttgart opp til andreplass i Bundesliga. Han er den definitive toppscorer med nesten dobbelt så mange mål som Harry Kane. (9)

Fulham med manager Marco Silva (som akkurat har forlenget sin kontrakt) ser på spissen som sitt store juleønske. En ting kan vi garantere, Fulham blir ikke alene om å ønske seg Serhou Guirassy i nyttårsgave.

Les: Sandro Tonali tilstår og får redusert straff

Les på F7: Ønsker å lage en ny versjon av «Star Wars»

tabola

No posts to display