tirsdag, april 6, 2021

Ut med Persbrandt inn med Hivju

Må lese

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og...

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Da produsentene bak krimserien «Beck» for ikke så lenge siden annonserte at Mikael Persbrandt skulle skrives ut av serien mente mange det like godt kunne være slutt med hele greia. Slik blir det ikke, serien har vart lenge og det har allerede vært flere i rollen som «Beck. Peter Haber fortsetter i sin nåværende rolle. Det er overraskende at de nå velger en norsk skuespiller som «Beck» sin assistent.

Kristofer Hivju, kjent for mye ansiktshår og for sin rolle som Tormund Giantsbane i «Game of Thrones» har fått den rollen.

Hivju kan fortelle, «Jeg har vært Beck-fan lenge, så det var en selvfølge å takke ja. Jeg har spilt mange farlige menn, så jeg synes det er veldig morsomt å få spille politi»

Ideen er ikke at Gunvald Larsson, Persbrandts karakter plutselig skal endre utseende og spilles av Hivju, Gunvald skal skrives ut og inn kommer en helt ny assistent, Politimannen Steinar Hovland.

Hivju forteller videre, «Persbrandt har satt dype spor som Gunvald. Jeg er en stor beundrer av Persbrandt, han er en veldig god skuespiller som virkelig har skapt en ikonisk rollefigur. Jeg skal ikke gjøre en ny Gunvald, men heller en helt annen type rolle»

Innspillingen er allerede i gang og Hivju skal introduseres mot slutten av den sesongen som spilles inn nå.

Beck serien startet allerede i 1976 med Carl-Gustaf Lindstedt som Beck, Peter Haber har vært Beck siden 1998, samtidig som Mikael Persbrandt startet.

- Advertisement -

Siste nytt

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far Alfie og agent Mino Raiola...

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder kroner skal hjelpe kultursektoren til...

Mats Zuccarello kunne juble igjen etter to strake NHL-tap

Påskeuka startet ikke godt for Wild med to smeller på rappen mot San Jose Sharks, men i den tredje bortekampen kom vendepunktet.

More Articles Like This