Ut med Persbrandt inn med Hivju

0
250

Da produsentene bak krimserien «Beck» for ikke så lenge siden annonserte at Mikael Persbrandt skulle skrives ut av serien mente mange det like godt kunne være slutt med hele greia. Slik blir det ikke, serien har vart lenge og det har allerede vært flere i rollen som «Beck. Peter Haber fortsetter i sin nåværende rolle. Det er overraskende at de nå velger en norsk skuespiller som «Beck» sin assistent.

Kristofer Hivju, kjent for mye ansiktshår og for sin rolle som Tormund Giantsbane i «Game of Thrones» har fått den rollen.

Hivju kan fortelle, «Jeg har vært Beck-fan lenge, så det var en selvfølge å takke ja. Jeg har spilt mange farlige menn, så jeg synes det er veldig morsomt å få spille politi»

Ideen er ikke at Gunvald Larsson, Persbrandts karakter plutselig skal endre utseende og spilles av Hivju, Gunvald skal skrives ut og inn kommer en helt ny assistent, Politimannen Steinar Hovland.

Hivju forteller videre, «Persbrandt har satt dype spor som Gunvald. Jeg er en stor beundrer av Persbrandt, han er en veldig god skuespiller som virkelig har skapt en ikonisk rollefigur. Jeg skal ikke gjøre en ny Gunvald, men heller en helt annen type rolle»

Innspillingen er allerede i gang og Hivju skal introduseres mot slutten av den sesongen som spilles inn nå.

Beck serien startet allerede i 1976 med Carl-Gustaf Lindstedt som Beck, Peter Haber har vært Beck siden 1998, samtidig som Mikael Persbrandt startet.

tabola

No posts to display