Universal fjerner en sang fra Queens Greatest Hits

0
12

Verden går bakover i tid om dagen etter kristne og andre religiøse moralister slår ned på alt som er gøy. – Bøker taes ut av biblioteker, sesur er økende i på sosiale medier, politisk debatt, kultur, underholding. – Ingen slipper unna fanatikerne som har «The Handmaid’s Tale» som forbilde.

Sensur av musikk slipper ikke unna. – Og det skjer oftere og oftere. For noen uker siden endret Taylor Swift teksten til sangen «Better Than Revenge» i nyutgivelsen av sangen, nå fjerner Universal Music Group sangen fra Queens «Greatest Hits»-samling.

Les: Whitesnake-gitarist Bernie Marsden er død


Queens album Greatest Hits er en samling av studioopptak fra gruppens aktiviteter fra 1973 til 1981. Det er det mest solgte albumet i britisk historie (over 7 millioner eksemplarer). Fra nå av vil spillelisten endres. Universal Music Group har bestemt seg for å fjerne en av sangene fra samlingen fordi de anser den som kontroversiell.

Absolutt ingen tar skade av å høre sangen!

Den handler om sangen «Fat Bottomed Girls». Universal fjerner denne sangen fra mikslisten på Yoto-portalen, som er rettet mot de yngste lytterne. Universal følte at en sang som snakker om jenter med «fete rumper» er i ferd med å bli noe kontroversielt.

Den siste versjonen av «Greatest Hits» tilgjengelig på Yotos plattform har også en ekstra advarsel og tilsynsanbefaling for foreldre som bestemmer seg for å spille Queen-musikk fra dette albumet til barna sine.

Les på Sporten: Alexis Sánchez er tilbake blant gamle venner

«Vær oppmerksom på at tekstene til noen sanger inneholder voksentemaer, inkludert sporadiske referanser til vold og narkotika. Dette er originale og uendrede sanger. Selv om det ikke er banning i det, anbefales det å være forsiktig for foreldre som velger å spille dette innholdet for barna sine.

tabola

No posts to display