Jens Petter Hauge får tøff konkurranse fra en av Frankrikes mest lovende vinger

0
325
Jens Petter Hauge. (foto: eintracht, x)

Etter overgangen til AC Milan i 2020 har Hauge skiftet til Eintracht Frankfurt. Først på utleie, så permanent. Heller ikke her har 24-åringen funnet sin plass. Forrige sesongs utleie til belgiske Gent blir heller ikke betegnet som spesielt vellykket. Tilbake hos Eintracht har det denne sesongen blitt 475 minutter på kamparenaen. Uten scoring, men med tre assists i en cupkamp. Hos Eintracht lukkes dessverre spilletidsdøra for «vår mann».

Uansett om Hauge ikke har hatt den sportslig helt store suksessen etter exit Bodø/Giimt, har han vært med på en reise som få andre norske spillerne. Vi skal heller ikke glemme at Jens Petter Hauge fortsatt er 24 år ung. Nå jobber Bodø/Glimt for å hente venstrevingen hjem til Aspmyra på en eller annen avtale, spilletids-utsiktene hos Eintracht Frankfurt ser ikke ser spesielt lyse ut.

F7: «Troll 2» -Blir uten tvil den største norske filmen som noen gang er laget

For på torsdag bekreftet bundesligaklubben de har hentet inn neste store talent på venstrevingen.

Jean-Mattéo Bahoya signeres fra Angers, der 18-åringen har spilt 19 Ligue 2-kamper denne sesongen med solide 5 scoringer.

-Jean Matteo er et av de mest lovende talentene i Frankrike. Han passer perfekt til profilen på spilleren vi leter etter. Tempoet hans på den siste tredjedel av bane kommer til å styrke angrepsspillet vår, skryter Eintrachts sportsdirektør Markus Krösche til klubbens hjemmeside.

SPORTEN: Tottenham-flopp Tanguy Ndombélé kan lande i fanget til Ange Postecoglou

Høres ut som Eintracht har funnet venstrevingen det skal satses på.

tabola

No posts to display