Tidligere Manchester United-stjerne mislykkes totalt i å kopiere Lionel Messi

0
223
Jesse Lingard har nok av andre interesser utover fotballen. (foto Jesse Lingard)

Når du får med deg en kamp med Lionel Messi anno 2023/24, er det en litt snodig opplevelse. Historiens beste spiller bruker store deler av kampene til å gå (!) rundt og vente på ballen. Når 36-åringen så får ballen, er det ingen som kan ta den fra ham. Dette fungerer for Messi, men ikke når du heter Jesse Lingard.

Etter å ha tømt klubbkassa til Nottingham Forest for rundt 100 millioner kroner for en sesong med 20 kamper, 2 scoringer og 2 assists, tok karrieren til Jesse Lingard et skikkelig svalestup. Når vi trodde det hadde nådd bunnen, sender Lingards trener en advarsel til potensielle klubber som vurderer å signere 31-åringen i fremtiden.

LES: Game over for Barcelona – får ikke overbevist Xavi

Etter Forest-fiaskoen ga West Ham den tidligere Man United-spilleren mulighet til å vise seg frem på trening forrige høst, men Lingard klarte ikke å overbevise han holder Premier League-tempo. Så bar det over til Saudi-Arabia hos Steven Gerrard for ny prøvetrening. Heller ikke her ble det noe mer på Lingard. I februar kom den overraskende signeringen for den tidligere engelske landslagsspilleren.

Jesse Lingard skapte rockestjerne-tilstander i Sør-Korea da FC Seul bekreftet de hadde signert den tidligere (lenge siden) Premier League-stjerna.

Så kom debuten, der innbytter Lingard var 13 minutter på banen før han hodeløst tuppet ned en motspiller med tilløp til slåsskamp. Nå viser det seg at debuten må sees på som høydepunktet så langt i FC Seoul-oppholdet.

For når vi hører FC Seoul-trener Kim Gi-dong beskrive engelskmannens innsats etter 105 minutter på kamparenaen, skjønner vi Lingard mentalt har lagt opp.

SPORTEN United henter midtbanespiller med 257 Premier League-kamper i beina

-Jeg har tenkt mye på å fjerne Jesse fra laget. Jeg tror ikke en spiller som ikke løper på noen minutter er en fotballspiller. Hvis han ikke kjemper og ikke løper bedre enn spilleren som løper i 90 minutter, så hva?, sier Seoul-sjefen ifølge TalkSports.

For oss lukter dette game, set and match for Jesse Lingards karriere.

tabola

No posts to display