Tidligere Liverpool-spiller Naby Keita i full clinch med klubben

0
412
Naby Keita fra tiden hos Liverpool. (foto: Liverpool)

Naby Keita ble aldri den store stjerna hos Liverpool, men var med sine 129 kamper i den røde drakta en del av Liverpools gedigne suksess. Forrige sommer løp kontrakten med Merseysideklubben ut i det stille, Keita valgte å returnere til tysk fotball der han fikk sitt gjennombrudd hos RB Leipzig 2014-16. Werder Bremen ble neste destinasjon for midtbanespilleren, men her har det ikke vært mange happy days. På søndag «smalt det».

Werder Bremen skulle ødelegge feiring av bundesligaitttelen for Xabi Alonso og Bayer Leverkusen, men skjønte raskt hvor det bar. 5-0 til Leverkusen og første serietittel i klubbens historie. I kulissene hos Werder Bremen var det ikke bare tapet som skapte høy temperatur. En tidligere Liverpool-spiller er eitrende sinna over det han mener er en kampanje for å ødelegge ryktet hans.

LES: Det som var en av verdens beste spisser – degradert til ving

Flere fra Werder Bremen-ledelsen var før kampen ute og kritiserte Naby Keita for å boikotte kampen da han ikke ble satt i startelleveren. Keita signerte med bundesligaklubben etter exiten fra Liverpool i 2023, men står med fattige 106 minutter på kamparenaen. Skader og benkesliting har vært situasjonen for den tidligere Liverpool-spilleren.

Keita vil ikke ha på seg at han motarbeider klubben sin.

-Siden den første dagen jeg signerte for denne flotte klubben, har jeg alltid jobbet uselvisk og profesjonelt. Mitt eneste ønske har alltid vært å hjelpe klubben og bringe glede til de mange supporterne, spesielt i en tid da resultatene ikke er som vi ønsker at de skal være, begynner Keita på Instagram.

– Siden starten av min karriere har jeg aldri hatt problemer med disiplin, uansett hvor jeg har vært, og jeg har alltid prøvd å være et forbilde. Jeg vil derfor ikke akseptere at noen ødelegger ryktet mitt, fyrer Keita.

SPORTEN: Viser Liverpool-supporterne hvem som er den nye kongen

Da får vi se hva som kommer ut av oppvaskmøtet som er varslet på mandag.

Alt du trenger å vite: Werder Bremen – Stuttgart

tabola

No posts to display