Christoph Waltz skal være nemesis for Daniel Craig i neste James Bond film. Det er Baz Bamigboye i Daily Mail  som skriver det. Dog er det litt uklart om Mr Waltz som har vunnet Oscar 2 ganger så lang skal bare være slem, men også snill.

Bamingboye pleier å ha rett med hensyn til Bond filmer så vi får tro på dette også. Filmingen av Bond 24 starter i begynnelsen av desember, en innspilling som tar med Bond til Mexico, Marokko, Østerrike, Italia og London.  Ikke til Norge som tidligere rykter har kommet med. Regissør bak 1 milliarder dollar suksessen Skyfall, Sam Mendes er tilbake, det samme er Daniel Craig det som blir den 3dje filmen hans som hemmelig britisk agent. At annet rykte som dermed ble avkreftet er at det var mulig at stjernen fra «12 years a slave» Chiwetel Ejiofor skulle overta som James Bond.

Ralph Finnes er tilbake som M, Ben Whishaw fortsetter som Q og Miss Moneypenny spilles også i denne filmen av Naomie Harris.

Bamigboye kunngjorde i oktober at Léa Seydoux , den franske stjernen i Cannes smash Blå er den varmeste fargen , har også blitt lagt på settet til Bond 24. Rory Kinnear er tilbake i rollen som MI6 stabssjef Bill Tanner fra Skyfall og Quantum of Solace .

Christoph Waltz kommer fra Wien i Østerrike). Han har en lang karriere fra teater og TV og fikk et internajonalt gjennombrudd nesten uten sidestykke i filmhistorien so den den språkmektige nazisten Hans Landa i Quentin Tarantinos film Inglourious Basterds. Her hanket hann inn både Golden Globe og en Oscar for beste mannlige birolle.  Etter det har han hat roller i The Green Hornet, The Three Musketeers og Blodig alvor – Carnage (alle fra 2011) og fikk i 2013 en ny Oscar-pris for beste birolle i Tarantinos spagettiwestern-film Django Unchained.

f7.no -> adds
tabola