onsdag, mai 5, 2021

The New deal

Må lese

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen,...
Gunnar Norheimhttp://www.f7.no
Student, håndverker, kunstner

Som alle vet er kvinner uhyre enkle vesener. De trenger bare en ting: Komfort. Alt annet sorterer under dette punktet.

Møblene skal være komfortable, fargene fine, bilen funksjonell og tv og pc skal rett og slett bare funke. Det skal være penger både på kontoen og busskortet, og alle mulige gjøremål skal være både timet og tilrettelagt, for å sitere Egon Olsen. Ting skal kort og godt være i orden. Det skal ikke være feil med noe, for da blir kvinner misfornøyde. Alt dette handler til syvende og sist om å ha det behagelig.

Dessverre sorterer også mannen under dette punktet, men heldigvis kommer her et par andre mekanismer inn i bildet, nemlig tilgivelse, visse naturgitte behov, samt overbærenhet. Tenk, så heldige vi menn er. Det betyr ikke at kvinner nødvendigvis er kresne og aldeles umulige å tilfredsstille, noe mange kvinner vil mene at deres omgang med oss menn er et bevis på.

Noen vil kanskje innvende at høyhælte sko og trange skjørt umulig kan gå under punktet komfort. Det er feil. Kvinner holder på dette området innvendig komfort høyere enn utvendig. Det er nemlig komfortabelt å føle seg tiltrekkende. Det vil si at følelsen av indre velbehag lever i en slags symbiose med reell komfort av den typen en myk sofapute gir deg.

Menn er på sin side helt annerledes. Vi trenger ikke nødvendigvis komfort. Mange menn har for eksempel en drøm om å bo i garasjen, men vi blir alltid ropt inn utpå kvelden. Ting behøver heller ikke være i orden for at mannen skal føle mening med livet.

Faktisk kan menn godt like at ting er i uorden, delvis ødelagt og noen ganger helt ubrukelig. Da får nemlig mannen anledning til å undersøke sakene. Han kan hente et skrujern, ta ting inn i garasjen, skru det fra hverandre og i det hele tatt forske både lenge og vel på tingene.

Ofte blir tingene etter slike undersøkelser fullstendig ødelagt. I det minste mister vi vesentlige deler og skruer, ødelegger gjengene, lager riper og hakk og søler kaffe, øl og noen ganger også sprit på reparasjonsobjektet. Ikke sjelden tar det rett og slett fyr i ting menn forsøker å reparere. Pluss at man etterpå gjerne får en skjennepreken fra kvinnen i huset. Naturlig nok.

Det vil si, man får bare skjenn hvis det man har ødelagt er knyttet til graden av kvinnes nevnte komfort. I alle andre tilfeller får man i stedet megetsigende smil og noen ganger også litt oppmuntring. Kvinner flest er ganske overbærende overfor menn som forsøker så godt de kan – så lenge det ikke går ut over hennes komfort.

Det er for eksempel ingen fare med bruke hele sommeren på å skru på gressklipperen, så lenge det finnes en annen gressklipper som er i orden. Noen ganger kan menn samle seg rundt et slikt reparasjonsobjekt og ha det veldig hyggelig sammen. Kvinner som betrakter en slik sosial sammenkomst blant oss menn vil som regel gi hverandre milde blikk og komme med kommentarer som «nå, gutter, får dere det til?» Gjerne etterfulgt av middels diskré latter.

Det er likevel en kjennsgjerning at menns bevegelsesfrihet nok ville blitt sterkt begrenset av våre kvinnelige partner om de var klar over alt vi drev med i garasjen og andre steder. Alt fra ureglementert bruk av livsfarlige redskaper som motorsager og vinkelkuttere til hasardiøs kjøring med diverse motoriserte farkoster som frihjulinger, traktorer, gravemaskiner etc. Her gjelder imidlertid en uskreven lov blant oss menn: si gjerne hvor du er og hvem du er sammen med, men for Guds skyld si ikke hva du holder på med!

Det er også andre fundamentale ulikheter mellom menn og kvinner. Kvinner har for eksempel behov for at møblene går i sirkulære bevegelser rundt i rommet. De kaller det for «ommøblering». Dette kan drive mange menn til vanvidd. Særlig menn fra tidligere generasjoner, som ikke er vant til så store endringer.

En mann vil nemlig tenke at stolen som har stått på samme sted i ti år, nettopp av den grunn kan stå der i ti år til. Hvorfor flytte på noe som har stått der godt, i alle år? Mens kvinnen tenker motsatt: den har stått der i tre år, ergo er det på tide å flytte den. Vi snakker altså om to ulike måter å gripe selve eksistensen på.

Noen ganger kan menn forsøke å komme kvinnen i forkjøpet. Da flytter han sofaen mens hun er på jobb. Det går sjelden bra. Da vil fruen i huset bare himle med øynene og lure på om han har gått helt fra forstanden. «Men kjære vene…» Sier hun da. «Det der går jo ikke. Det ser du vel…?»

Det er bare en måte for mannen å delta i ommøblering av husets inventar på, og det er ved å flytte møblene etter kvinnens instruksjoner. Alle andre metoder er strengt forbudt og medfører fra moderat til sterk latterliggjøring av mannens forstand på innbyrdes plassering av husets møbler.

Det er derfor grunn til å påpeke at den «kompliserte kvinnen» egentlig bare er en myte. Det heter for eksempel at veien til mannens hjerte går gjennom magen. Det gjelder i like stor og enda større grad for kvinnen. Vil du gjøre kvinnen fornøyd? Gi henne mat. Lag middag til henne. Frokost på sengen og kveldsmat med te. Spe gjerne på med sex da undersøkelser har vist at kvinner liker det. Husk bursdagen hennes, måk snøen i oppkjørselen og flytt møblene dit hun vil ha dem.

Da blir det sterke kjønn hundre prosent medgjørelig og du kan nesten snurre henne rundt lillefingeren. Dette er jo en kjent taktikk som kvinner forøvrig selv har benyttet i århundrer. Det kan til og med være at du får lov til å ommøblere helt på egen hånd, og kanskje en vakker dag få eget rom i garasjen.

- Advertisement -

Siste nytt

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å nærme seg at han erstattes...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen, lenge før verden åpnet øynene...

Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Det er åpenbart en del nordmenn som har mye penger. Gjensidige har registrert en kraftig økning i forsikring av dyre klokker i...

Medietilsynet vil aksjonere mot flere TV-kanaler

Tilsynet har nå lov til å bestemme hvilke reklamer du skal få se på TV-kanalene. De mener kanaler som FEM og Eurosport...

More Articles Like This