Pistorius vil sone med Petter Northug

0
133

Nesten, men ikke helt. Etter gårsdagens utsettelse av opplesningen av dommen mot han ble i dag «blade runner» dømt for uaktsomt drap på sin kjæreste.

Nå sier ryktene at han ønsker å sone i eget fengsel sammen med Petter Northug, da de begge har helt spesielle behov for trening og kosthold som ikke dekkes av vanlige fengsler. Egne idrettsfengsler har lenge vært på tegnebrettet i USA og de har egne ligaer for forbrytere med sportstalent.

«Vi holder begge på med fart og utholdenhetsidrett» tenker sikkert Pistorius, «vi er alle litt handicappede så dette vil ikke bli noen hindring» tenker han sikker igjen.

F7 har ikke forsøkt å få en kommentar fra Petter Nordthug og han har heller ikke ringt.
Petter lurer på hva han idrettsstjernen som banket opp kona i heisen heter og mener sikkert at han også burde være med.

Davy Vatne i TV2 sporten er for tiden på reise og ikke tilgjengelig for kommentar, mens Jonas Gard Støre henviser til boka si. Begge ønsker Michael Schumacher i en egen Moelven brakke i nærheten som mental trener.Statsminister Erna Solberg sitter på saken og har foreløpig ingen kommentar.

Her er sterke bilder presentert med vakker musikk fra trengingsopplegget som venter Petter, Pistorius og han karen fra heisen, når de endelig kommer igang med soning. Vi regner med at alle negative antagelser om at dette er dårlig oppkjøring til VM nå blir lagt til side når vi nå presenterer disse bevisene på gode treningsforhold.

Advarsel: inneholder bilder av menn i bar overkropp og korsang.

tabola

No posts to display