Takker selvfølgelig nei til 1,2 milliarder i netto årslønn

0
494
Robert Lewandowski lar ikke en milliard eller tre rive opp røttene i Barcelona. (foto: Barcelona)

Fotballens superstjerner er koblet av fra resten av verden. De siste årene har det vist seg at du ikke engang trenger å være en av de beste for å innkassere 100 millioner kroner på ett år med fotballsparking, Jesse Lingard var beviset på dette, da eks United-stjerna surfet på gammel storhet da han signerte med Nottingham Forest. For de hundre millionene fikk klubben 2 scoringer og 2 assists på 28 kamper fra spilleren. Robert Lewandowski befinner seg på en helt annen hylle enn Lingard, som nå spiller i sørkoreansk liga, men tilbud om 1,2 milliarder i netto årslønn er også helt hinsides. Barcelonas toppscorer valgte klokelig å takke nei til tilbudet.

Forrige sesong dro Robert Lewandowski ut av lekegrinda Bundesliga, der han i åtte år hadde scoret Bayern München til topps av tabellen. Flere var spente på om den polske superstjerne ville fortsette steamen i La Liga, det tok ikke mange ukene på spansk jord før spørsmålet ble besvart. Da la liga-sesongen ble oppsummert, sto Lewandowski med 23 seriemål, Barcelona med tittelen. Denne sesongen har det gått noe seigere for 35-åringen, men har ingen plan om å stikke av før prosjekt La Liga er avsluttet.

LES: Fritt frem for signering av midtstopper, men Arsenal må øke budet til 930 millioner

Muligheten har nemlig kommet til å «trekke seg tilbake» til fantasilønn, som ikke lenger tilhører fantasiverdenen.

Ifølge Mundo Deportivo har Lewandowski takket nei til årslønn på rundt 1,2 milliarder kroner – selvfølgelig etter skatt. Barcelona-stjerna styrer unna tilbud om saudiarabiske penger og ørkenfotball, nå fokuseres det på å score Barcelona forbi Real Madrid i La Liga og videre mot Champions League-semifinale – og leve et godt liv i Barcelona.

Alt du trenger å vite: Barcelona – Las Palmas

Vi sier bare: Gracias.

SPORTEN: Klar for å kuppe Manchester United-signering

tabola

No posts to display