Denne gangen skal Arsenal ikke la seg lure av Chelsea – matcher bud på 700 millioner

0
211
Sportsdirektør Edu og Arteta tenker hardt på neste steg.

Vi ser det i og før hver eneste sesong. Rivalene i Premier League styrer seg inn mot signering av samme spillere. Dette betyr at kampen fortsetter utenfor gressmatta, der «alle tjuvtriks» brukes for å overtale spiller, spillers familie og klubb om neste destinasjon. Nå rigges det for ny signeringskamp i London.

Offisielt har overgangsvinduet en åpnings -og sluttdato, perioden da klubbene kan kjøpe og selge spillere. Alle vet det foregår aktivitet gjennom hele året, ifølge portugisisk media har to Premier League-klubber vært særdeles aktive de siste ukene.

LES: To trenerjobber i Premier League «ligger og venter» på Xavi

Det handler om Ousmane Diomande. Den ivorianske midtstopperen har imponert stort siden overgangen fra FC Midtjylland til Sporting i januar 2023. 20-åringen har allerede rukket å spille seg inn på ønskeliste hos flere giganter, ifølge Record har det kommet signaler om to bud fra London.

Det portugisiske mediet hevder Chelsea for noen uker siden sendte et bud på midtstopperen, nå melder Record at Arsenal har matchet budet og den økonomiske pakken.

Budene er på 60 millioner euro. Fortsatt 20 millioner euro under utkjøpsklausulen på 80 millioner euro, men likevel sterke signaler fra begge Premier League-klubbene.

Vi husker vinterens overgangsvindu i 2023 da Arsenal styrte sikkert mot signering av Mykhailo Mudryk, men overgangen ble kuppet av en hyperaktiv Todd Boehly hos Chelsea, som biffet opp budet til ville 100 millioner euro og hentet den ukrainske spilleren til London med privatjeten sin for signering.

Denne gangen er situasjonen en helt annen. Selv Chelsea må styre innenfor Financial Fair Play-reglene og rydde opp etter tidligere handleturer fra de nye eierne, samtidig som det er Arsenal som drar inn premiepenger i Premier League og Champions League.

SPORTEN: Hvis Sir Alex Ferguson hadde fått viljen sin ville Ole Gunnar Solskjær ikke signert for Manchester United

Denne gangen er det Arsenal som er i førersetet.

Alt du trenger å vite: Manchester City – Arsenal

tabola

No posts to display