Fritt frem for signering av midtstopper, men Arsenal må øke budet til 930 millioner

0
224
Sportsdirektør Edu og Arteta tenker hardt på neste steg.

Forrige sesong innså Mikel Arteta og sportsdirektør Edu at Arsenal-troppen ble i tynneste laget for å true Manchester City helt inn om Premier League-tittelen. Da skader og dalende form hos nøkkelspillere kom etter nyttår, malte Guardiola videre med The Treble-troppen, mens Arsenal så poengene glippe. Dette ble svakhetstegnet Arsenal skal fjerne i kommende overgangsvinduer.

Arsenal har en av Premier Leagues sterkeste midstopperduoer i William Saliba and Gabriel Magalhaes, men sportsdirektør Edu og Mikel Arteta har erfart at bredde på høyeste nivå må til for å holde helt inn til trofébordet. Det ser lovende ut denne sesongen, men i sommer er det forventet flere viktige forsterkninger, blant annet i midtforsvaret. Nå åpnes døra i Portugal.

LES: Chris Hemsworth er superskurk «Warlord Dementus» i den neste Mad Max-filmeN

Ousmane Diomande var på ønskelista forrige sommer, ifølge portugisiske A Bola tikket det inn et bud fra londonklubben til Sporting på 30 millioner euro. Budet ble høflig avslått.

Ifølge A Bola «lovet» Arsenal-ledelsen å returnere sommeren 2024. Der er vi om tre måneder. Nå melder det portugisike mediet at Sporting forbereder seg på å selge den ivorianske 20-åringen og jakter erstatter.

SPORTEN: Reduserer makten til Manchester United-treneren

For Arsenal betyr dette åpen dør for signering, men med Chelsea, Newcastle, Manchester City, Liverpool og Bayern München linket til den tidligere FC Midtjylland-spilleren, kommer Sporting ikke til å selge under utkjøpsklausul på 80 millioner euro. Med kontrakt til 2027 lar den portugisiske storklubben seg ikke presse på pris.

 

tabola

No posts to display