Superstjerne Kylian Mbappe og Paris Saint-Germain har mottatt et ASTRONOMISK tilbud

0
522
The euro-kid.

Den franske storklobben Paris Saint-Germain er på trappene til å tape 2,2 milliarder kroner ved at Kylian Mbappe, som for øyeblikket trolig er verdens mest verdifulle spiller ikke har villet forlenge sin opsjon.

Uføret mellom Kylian Mbappe og Paris Saint-Germain kan komme til en konklusjon med at den Saudi-Arabiske klubben Al-Hilal er klar til å sette sammen en €600 millioner pakke for spiller og klubb.

Les på Radiosporten: Inter Miami har hentet sin tredje Barcelona legende

Mbappe ble nylig ekskludert fra PSGs pre-season tur til Japan fordi hans nåværende arbeidsgivere er fast i den tro at han allerede har en avtale på plass om å bli med Real Madrid på en gratis overgang neste sommer. Mbappe er uten kontrakt i 2024 og hadde tidligere sagt at han ikke var villig til å diskutere nye vilkår i forkant av den kommende sesongen.

Men det er en trekant av motstridende motiver. PSG ønsker å tjene penger på Mbappe nå i stedet for å miste ham for ingenting om et år; Mbappe ønsker å gå ut sin kontrakt og motta en signeringsbonus fra Real (for totalt €275 millioner); og Real ønsker ikke å betale en overgangssum nå når de kunne unngå en senere.

Les på Sporten: Atalanta-manager Gasperini innrømmer pengene begynner å bli for store til å holde på Højlund

Den saudiske Pro League-siden Al-Hilal har ante en mulighet.

«Al-Hilal tilbød 200 millioner euro per år til Mbappe for en toårskontrakt, muligens med en frigjøringsklausul etter ett år, utelukkende forbeholdt Real Madrid,» tvitret beIN SPORTS-korrespondent Tancredi Palmieri. «De ville også by 200 millioner euro til PSG.»

Et bud på €200 millioner er et stykke under rekorden €222 millioner PSG betalte Barcelona for Neymar i 2017, men det er et astronomisk beløp for en spiller med bare ett år igjen av sin nåværende kontrakt.

En lønn på €200 millioner per år vil føre til at Mbappe likner med Cristiano Ronaldo som den best betalte spilleren i verden – og faktisk den idrettsutøver som tjener best gjennom tidene – etter portugiserens avtale med Al-Nassr i januar.

Selvfølgelig ville Real tape fordi de måtte betale for Mbappe i 2024, og spilleren må balansere ønsket om å spille for Los Blancos mot utsiktene til å stivne på benken i Paris neste sesong.

Les: Norges rykte: «Uvennlig og svært dyrt»

Og så er det selvfølgelig moralen ved å spille i et av verdens beste diktaturer, men det er tydelige tegn det eneste som betyr noe for Kylian Mbappe er cash.

tabola

No posts to display