Disney setter på bremsene for Star Wars- og Marvel-innhold

0
27

Disney-sjef Bob Iger har sagt at selskapet planlegger å redusere mengden Marvel- og Star Wars-innhold det lager, i et intervju med CNBC.

«Du trekker deg tilbake, ikke bare fokuset. Det er også en del av vårt kostnadsbegrensningsinitiativ. Å bruke mindre på det vi lager, og tjene mindre»

Les: Superstjerne Kylian Mbappe og Paris Saint-Germain har mottatt et ASTRONOMISK tilbud

Han sier at det nylige fokuset på å lage TV-serier hadde en negativ innvirkning på franchises produksjon og ytelse som helhet. «Ærlig talt, det utvannet fokus og oppmerksomhet,»

«Vi endte opp med å belaste folket vårt langt utover når det gjelder vår tid og fokus… Vi skulle gjerne ønsket at noen av våre siste utgivelser hadde prestert bedre.»

Vi har kanskje allerede sett fruktene av dette politiet i aksjon, etter at Kevin Feiges og Patty Jenkins Star Wars-prosjekter begge ble kansellert i mars 2023.

Marvels fremtid på kort sikt virker nesten kartlagt, med MCU fase 5 TV- og filmprosjekter planlagt og godt i produksjon til slutten av 2024.

Les på Sporten: Manchester United henter Darren Fletchers sønner fra Manchester City


Echo er oppe i søkelyset neste gang, med utgivelse i november 2023. Det er en serie om en døv indianer-superhelt, og ifølge bransjens sladdermaker Jeff Sneider, programleder for podcasten The Hot Mic, har den hatt en ganske trøblete produksjon.

Han sier at Kevin Feige «trodde det var uutløselig,» etter skytingen, noe som førte til omfattende omopptak.

Filming for kommende Marvel-show Ironheart og Agatha: Coven of Chaos skal også ha blitt pakket inn tidligere i år. Begge kommer ut i 2024. Omstart av Daredevil er også planlagt i 2024.

Takket være den lange utviklingstiden til disse programmene, vil Igers kommentarer først og fremst påvirke hva som skjer etter at disse programmene er utgitt.

Slike show kan ikke en gang komme i gang for øyeblikket takket være forfatterstreiken i Hollywood, som nylig har fått selskap av streikende skuespillere fra fagforeningen SAG-AFTRA.

tabola

No posts to display