Skal bruke droner til å plante en milliard trær

0
164
Foto: Flash Forest

Det er store fordeler med hvordan et kanadisk oppstartsselskap vil plante trær, ikke bare er det mye billigere enn den tradisjonelle måten, de kommer også til på steder som i dag er vanskelig tilgjengelig for planting.

Lover å plante en milliard trær innen 2028.

Les: Vinteren blir kortere

I bildet øverst ser du Flash Forest bruke banebrytende teknologi for å skyte «frøbods» ned i bakken nord for Toronto et område var brent ned av skogbrann. – De har plantet 40.000 trær i løpet av en måned.

Som de skriver på sine nettsider:

«Flash Forest er et skogplantingsselskap som kan plante 10 ganger mer enn normalt og for 20% av kostnadene ved tradisjonelle treplantingsteknikker,»

«Med drone engineering gir vi et nytt nivå av nøyaktighet, presisjon og hastighet til skogplantingsindustrien,»

Forskere er enige i at skogplanting er en viktig del av å begrense global oppvarming. En milliard trær vil hjelpe på det.

Les på Helsesjefen: Store fylkes-forskjeller i legemiddelbruk

Når vi snakket om prosjektet, sa Flash Forest medstifter og strategidirektør Angelique Ahlstrom at det var behov for å bevege seg mye raskere.

«Det er mange forskjellige forsøk på å bekjempe skogplanting.» Men til tross for forsøk, mislykkes alle sammen, med 7 milliarder trær som går tapt hvert år. «

Og selv om det ikke er noe forslag om at treplanting vil løse avskoging, sier Ahlstrom at bruk av droner vil bidra til å avhjelpe det.

Der noen manuelt kan plante rundt 1500 frøbøtter per dag, hevdes det at droner kan plante mellom 10 000 og 20 000 slik at de til slutt kan plante 100 000 per dag.

Han sier også at det vil redusere kostnadene til rundt 40pence.


Før du sender droner som vil slippe tusenvis av frø, sender Flash Forest først en gruppe kartdroner for å utforske om bunnen er egnet for planting.

Frøene ligger inne i belgene er designet for å holde fuktighet, noe som betyr at de kan overleve tøffe forhold i opptil en måned uten vann, og krever også mindre menneskelig oppfølging.

Dronene har til og med en pneumatisk avfyringsenhet for å sikre at belgene er innebygd dypere i jorden for maksimal effektivitet.

Etter planting går selskapet tilbake til feltet for å sjekke fremdriften.

Flash Forest er klare på at det er viktig å bruke arter som er hjemmehørende i området.

«Vi legger stor vekt på biologisk mangfold, så vi prøver å plante innfødte arter på land, ikke monokulturer,» sier Ahlstrom.

«Vi samarbeider med lokale frøbanker og tar hensyn til de forskjellige endringene klimaendringene forårsaker med økende temperaturer, og forutsier hvordan klimaet vil være om fem til åtte år, når disse trærne vil være mye eldre og modne og hvordan dette vil påvirke dem. «.

Les på Engelske Klubber: Gianluigi Donnarumma enig med Manchester United

tabola

No posts to display