Snart kommer James Bond Spectre

0
353

6 november 2015 kan vi stille oss i kø på den røde løperen for den nye James Bond filmen Spectre. Mens vi venter har vi forsøkt å analysere hva som kommer til å skje, ved å se på materiale kommet ut og gamle filmer.  Også denne gangen Daniel Craig i hovedrollen og Sam Mendes i registolen.

Forrige Bond film Skyfall var en gigantsuksess med over en milliard dollar i omsetning. Ut ifra traileren å dømme er også denne Bond filmen mørk. Det er Bond sin fortid det fortsatt graves i og fokuset er lagt på den klassiske Bond fienden Spectre. Det virker ikke som om det kommer mange morsomme småkommentarer og tegneseriehumor.

Det er mørkt og hardt, selv Moneypenny og Q er alvorlige.

Se James Bond Spectre trailer på www.bevegelser.no

Listen over skuespillere er imponerende med med Ralph Fiennes, Naomie Harris og Ben Whishaw som den nye M, Moneypenny og Q. Og som vi har gledet oss over en stund debuterer i en Bond film dobbel Oscar-vinner Christoph Waltz, Monica Bellucci og Lea Seydoux.

Husk Quantum, den hemmelige organisasjonen innført i Casino Royale. Kom mener mange fordi Bond produksjonsselskapet Eon ikke på det tidspunktet ikke hadde rettighetene til Spectre, den onde organisasjonen fra 007 s 60s eventyr. Nå har de kjøpt det og det virker som om det Sam Mendes gjør, er om å bruke den nye filmen til å koble Skyfall til tidligere Daniel Craig innsats.

 

Det virker som vi i denne filmen får knyttet den løse tråden fra Quantum of Solace med hva som skjer med den mystiske sjefen Mr White som klarte å rømme.

Mendes er ikke ferdig med Bond fortid

Skyfall lånte tungt fra 007 skaperen Ian Flemings roman «You Only Live Twice». Vi oppdaget at Bond er foreldreløs som ble tøff utvendig etter at begge hans foreldre døde da han fortsatt var en ung gutt.

 

Christoph Waltz har en touch av Blofelds

I og med at filmen heter Spectre og Christoph Waltz er hentet inn tror vi at han skal spille rollen som Blofeld, lederen i organisasjonen Spectre. I traileren ser vi har bak et bord, kun som en skygge helt klart i Blofeld stil.

tabola

No posts to display