Smartklokke er årets julegave

0
108
Samsung Galaxy Watch Foto: Samsung

Lurer du på hva du skal gi i gave denne julen? Samsungs nyeste smartklokke, Samsung Galaxy Watch, er kåret til årets julegave i regi av fagbladet Elektronikkbransjen.

– Det ligger et omfattende arbeid bak denne kåringen, der 34 medlemmer i de ulike fagjuryene har avgitt sine stemmer i flere runder. Til slutt møtes en hovedjury med sju medlemmer for å utpeke årets julegave. Det var tett i toppen, men til slutt gikk Samsung Galaxy Watch av med seieren, sier ansvarlig redaktør Stian Sønsteng i fagbladet Elektronikkbransjen.

Prisen ble utdelt under et arrangement i Posthallen i Oslo der 175 bransjefolk og journalister deltok.

Smarte klokker og armbånd har vært populære blant nordmenn de siste årene, og i 2017 ble det solgt en halv million aktivitetsarmbånd og 400.000 smartklokker.

Smartklokker øker

– Tallene for første halvår i 2018 viser at smartklokkene nå fortsetter å stige, mens armbåndssalget stagnerer. Da er det ekstra spennende å kåre Samsung Galaxy Watch med e-sim innebygd til «Årets julegave», sier Sønsteng.

E-sim er et elektronisk simkort, noe som betyr at du kan legge igjen mobilen hjemme om du tar en løpetur med Galaxy Watch, og likevel kunne motta samtaler og tekstmeldinger, og koble deg på nett med ulike apper.

De to andre finalistene til den gjeveste prisen var mobiltelefonen Huawei Mate20 Pro og smarthøyttalere som kategori.

– Det blir spennende å følge med på smarthøytaler-kategorien fremover, det er noe vi har stor tro på, men den måtte se seg slått på målstreken av Galaxy Watch, mye fordi det foreløpig ikke er så mange produsenter på markedet, og det foreløpig kun er Google som er ute med norsk språk, sier Sønsteng.

tabola

No posts to display