De finnes over alt, de som er så opptatt av regler og sin egen fortreffelighet at de slutter å være mennesker og gjennom sitt daglige virke sprer ulykke og bygger opp et hardt samfunn. En av Norges mest positive idrettsutøvere Martin Johnsrud Sundby har de siste årene blitt utsatt for en heksejakt av WADA.

Problemet til WADA er at de ikke får motstand fra de som er imot doping i idretten på grunn av en ekstrem redsel for å bli oppfattet som for doping. Det som WADA har kjørt sak på et en fortolkning av reglene, som er uklar. Reglen kan kort oppsummeres slik. Martin Johnsrud Sundby har utviklet astma, noe som er tilfelle for mange toppidrettsutøvere, ifølge reglene kan han innta medisin i en viss mengde uten å søke, skulle behovet overstige dette nivået, vil man måtte søke, men trolig få det.

Det skiforbundets medisinske team gjorde feil var at de ga han medisinen på en slik måte at mye av medisinen forsvant på veien.

Det blir som om Martin Johnsrud Sundby hadde lov til å drikke et glass melk om dagen, men han var så dum å drikke det av en melkekartong som var på en liter. Inntaket av medisin var innenfor, men kartongen var for stor.

De fleste mener doping er en uting og at det er viktig å aktivt jobbe for at det får en så liten plass for mulig i idretten. Med å ta de som er så uheldige å gjøre en feil som ikke gir fordel i skisporet, mister WADA og kampen mot doping støtte i befolkningen.

Dessverre finnes det folk som de i WADA mange steder i verden og de får mer og mer makt, dette forsurer samfunnet på en slik måte at humanismen forsvinner. Smålige regelryttere er direkte ansvarlige for manges dårlige mentale helse, selvmord og dårligere levekår for oss alle.

De er vår tids bøller og bør ikke får mer, men mindre makt. Overtrampet mot Martin Johnsrud Sundby burde resultere at de ansvarlige i WADA får sparken og at det nytt doping regime bygges opp basert på helt andre prinsipper og mennesker.