lørdag, desember 18, 2021

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

Må lese

O.J Simpson er en helt fri mann

Det er en gledens dag for den tidligere NFL stjernen og skuespiller fra "Mannen med den nakne...

Nordisk båttradisjon innskriven på eksklusiv liste over verdas kulturarv

Den nordiske klinkbåttradisjonen har blitt innskriven på UNESCO si liste over den immaterielle kulturarven i verda. Dette...

Dette er den perfekte underholdningen i jula

Desember og julen er en fantastisk tid, men innimellom kan det bli langt tid mellom slagene. Noen...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg nye måter å få kontakt og samhandle med flere mennesker på. Kundenes behov og bruk av media har endret seg, og katalogen har vært mindre i bruk.

Derfor har Inter IKEA Systems B.V., den verdensomspennende IKEA-franchisegiveren, bestemt seg for å ta en emosjonell, men rasjonell beslutning om å bla om til et nytt kapittel og ta farvel med IKEA katalogen.

Les: Tenerife er Spanias første smarte turistøy

For både kunder og medarbeidere er IKEA-katalogen en publikasjon som bringer mye følelser, minner og glede. I 70 år har den vært et av våre mest unike og ikoniske produkter, som har inspirert milliarder av mennesker verden over. Å bla om til et nytt kapittel med vår kjære katalog er faktisk en naturlig prosess, siden medieforbruk og kundeadferd har endret seg. For å nå og samhandle med de mange menneskene, vil vi fortsette å inspirere med våre hjeminnredningsløsninger på nye måter. Det sier Konrad Grüss, administrerende direktør, Inter IKEA Systems B.V.

Livet hjemme har aldri vært viktigere. I løpet av de siste årene har nye formater og måter å distribuere innholdet i IKEA katalogen blitt testet. Et vell av kunnskap og innsikt, både fra kunder og IKEA i ulike land, har blitt samlet inn og vi ser at folk planlegger for sine drømmer og behov hjemme på en annen måte. Selv om det nå er på tide å si farvel med katalogen og et kapittel av historien lukkes, ser IKEA på fremtiden med glede når et nytt kapittel starter.

Les på Engelske Klubber: Til sommeren spiller Ben White for en av de Fire Store

– Vi vil nå ta de neste skrittene for å forsterke IKEAs unike kunnskap om hjeminnredning, produkter og løsninger på best mulig måte. Men vi begynner ikke med blanke ark. I løpet av de siste årene har vi forvandlet mange aspekter av hvordan vi skal nå og samhandle med kundene våre, og jobben fortsetter for å finne nye måter, kanaler og formater for å inspirere og nå flere av de mange menneskene over hele verden, fortsetter Konrad Grüss.

Beslutningen om å ta farvel med IKEA-katalogen går hånd i hånd med den pågående omstillingen av IKEA for å bli mer digital og tilgjengelig. Omstillingen er allerede godt i gang. I fjor økte varehandelen på nett med 45 % over hele verden, IKEA.com ønsket mer enn fire milliarder besøk velkommen, og samtidig har IKEA forbedret digitale tjenester og lansert nye apper, for en bedre opplevelse – uansett hvor kundene møter IKEA.

Vi skal gjøre ære på og feire den fantastiske historien til IKEA katalogen, og i løpet av høsten 2021 vil vi ha en bok klar – fylt med fantastisk inspirasjon og kunnskap. Når det er sagt; katalogen slik vi kjenner den i dag vil ikke fortsette.

5 fakta om IKEA-katalogen

1951: Ingvar Kamprad satte selv sammen den første IKEA-katalogen, og det aller første katalogomslaget inneholdt MK-ørelappstolen i brun polstring. Trykt og distribuert i 285 000 eksemplarer i Sør-Sverige, 68 sider. På svensk.


1998: Første katalog «IKEA på kontoret» tilgjengelig på internett, dette var en spesialutgave som bare viste møbler for bedrifter/kontorer. Ambisjonen dette året var å presentere hele katalogen på nett, men på grunn av kompleksiteten med IT-systemene ble lanseringen utsatt.


2000: Lansering av både trykt og digital versjon av IKEA-katalogen.


2001: Netthandel lanseres for første gang i IKEA, i Sverige og Danmark.

2016: På sitt høydepunkt ble IKEA-katalogen distribuert i 200 millioner eksemplarer, i 69 forskjellige versjoner, på 32 språk og til mer enn 50 markeder.

- Advertisement -

Siste nytt

O.J Simpson er en helt fri mann

Det er en gledens dag for den tidligere NFL stjernen og skuespiller fra "Mannen med den nakne...

Nordisk båttradisjon innskriven på eksklusiv liste over verdas kulturarv

Den nordiske klinkbåttradisjonen har blitt innskriven på UNESCO si liste over den immaterielle kulturarven i verda. Dette er ei stadfesting av at...

Dette er den perfekte underholdningen i jula

Desember og julen er en fantastisk tid, men innimellom kan det bli langt tid mellom slagene. Noen ganger trenger man litt underholdning...

J.K. Rowlings bok «Harry Potter og de vises stein» solgt for rekordpris

Suksessen vil ingen ende ta for J.K. Rowlings som nå jobber med en forlengelse på Harry Potter historien.

Joshua Kimmich skjønner han har vært en tosk

Bayern München-stjernen Joshua Kimmich sier han skal vaksinere seg mot korona og avslutter med det en lang debatt i Tyskland.

More Articles Like This