mandag, april 12, 2021

Slipknot kommer til Oslo Spektrum

Må lese

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det tikket akkurat inn en pressemelding om at plateaktuelle Slipknot skal spille i Oslo Spektrum 10 februar neste år. Dette sikkert for å følge opp første plateutgivelse på 6 år. Metallbandet kommer med album 20 oktober.

Slipknot hadde sin debut med albumet «slipknot» i det som skulle bli sivilisasjonens siste år nemlig 1999. Det ble en knallsuksess med over 1 million solgte album og selv om de fleste er redde for dem på grunn av deres aggressive stil og masker som ser ut som de er tatt rett ut av ringenes herre. (Ikke de snille, men de slemme så klart) har de et ungt og dedikert publikum

Slipknot eller som en radiovert med enten talefeil eller sansen for ordhumor omtalte de som slipsknute kommer fra USA og har klart å karre til seg en Grammypris etter en rekke nominasjoner.

Bandet kommer fra Des Moines i Iowa og ble dannet i 1993, en av grunnleggerne bassisten Paul Gray er død. Første konsert var på et sted som het ironisk nok «the love shack» da med deres første navn «The Pale Ones» De var igjennom navnene «Pyg System» og «meld» før de landet på Slipknot.

Det skulle være steinhard og blodharry, som første band fikk de ideen og å ha tre trommeslagere i bandet.

Bandets andre album, Iowa, ble utgitt i 2001. Responsen var meget imøtekommende og Jason Arnopp fra Kerrang! kalte albumet for «Et vakkert imøtekommende hat». og David Fricke fra Rolling Stone kalte utgivelsen for «den første gode plate fra nu-metall-æraen». Albumet kom opp på 3dje plass Billboards hitliste og havnet på førsteplass i Storbritannia.

Deres tredje album kom to år senere med navnet Vol.3 litt skuffet over det albumet, det samme med album nummer fire «all hope is gone» som kom i 2008. Hvor bandet utalte at nå kommer det en pause.

I mellom ga de ut et meget bra konsertalbum og fikk velfortjent Grammy i kategori «Best Metal Performance» for singlen «Before I Forget».

Vi ser frem til nytt album 20 oktober og konsert i Oslo neste år.

- Advertisement -

Siste nytt

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle kampene fra Allsvenskan vil i...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

More Articles Like This