Sky Sports: Manchester United har gjennomført første møte med sterk kandidat til å erstatte Ten Hag

0
2
Erik ten Hag vet avgjørelsen ikke lenger står hos ham.

På lørdag skal Erik ten Hag redde jobben hos Manchester United ved å hente «hjem» FA cup-tittelen. Nederlenderen har fått full arbeidsro inn mot finalen mot Manchester City, men hos ledelsen ventes det ikke. Flere sterke kandidater til å ta over trenerjobben hos de røde djevlene står linet opp, men kan raskt forsvinne til en rivaliserende klubb. Her er det ingen tid å kaste bort for Ratcliffe og gjengen.

Vi har ventet på det, nå melder Sky Sports Manchester United-ledelsen er i gang med møter med treneren, som på papiret kan virke så perfekt i den langsiktige planen at det vil være galskap å ikke vurdere ham som neste Man United-trener.

LES: Manchester United gjør en kjempebrøler!

Sky Sports hevder representanter for Kieran Mckenna har gjennomført første møte med Man United-ledelsen om trenerjobben på Old Trafford.

Det stilles et «hvis Ten Hag ikke fortsetter»-forbehold, men mye skal til for at Ratcliffe og gjengen lar Ten Hag fortsette i den langsiktige satsingen. McKenna representerer den moderne treneren med solid rotfeste i kulturen og tradisjonene i engelsk fotball – og hos Manchester United.

To opprykk de to siste sesongene. Det siste til Premier League. Dette er Kieran McKenna, den tidligere assistenttreneren hos Manchester United. Fra 2021 har McKenna stått på egne ben som hovedtrener for Ipswich Town, på tirsdag ble han kåret av League Managers Association for det som har vært den største trenerbragden denne sesongen. Foran Guardiola, foran Arteta.

SPORTEN: Norsk 19-åring størst i dansk superliga!

Vi har tidligere ramset opp hvor mange bokser som kan krysses av hos McKenna som egnet Manchester United-trener:

Kjenner kulturen

Kjenner klubben

Klubben kjenner treneren

Har vist han leverer gjennom hel sesong

Har et spill som gir resultater på balløya

Er ung og fremadstormende

Uten diva-nykker.

ENGELSKE KLUBBER: Legenden Jaap Stam meldes på vei inn hos Manchester United i skreddersydd rolle

Det er en ekstra grunn til at Manchester United-ledelsen nå innleder dialog med McKenna før Ten Hag eventuelt forsvinner, med både Brighton og Chelsea bankende på døra til 38-åringen, står det ikke på mulighetene for McKenna.

tabola

No posts to display