Ny kontrakt for Ørjan Nyland!

0
4
Vi må holde nullen i dag, hombre. (foto: Sevilla)

Mens norsk media fotfølger Erling Haaland og Martin Ødegaard og hyller de to Premier League-stjernene uke ut, uke inn, er det færre som får med seg prestasjonene til en norsk landslagskeeper. Etter en sesong hos en av Spanias største klubber med spill mot Lewandowski, Bellingham og de andre superstjernene i La Liga, har «vår mann» så til de grader overbevist.

Ørjan Nyland fortjener å få spotlighten rettet mot seg. Den norske landslagskeeperen ble hentet til Sevilla i 2023, kjapt var veteranen inne som førstekeeper hos den andalusiske klubben. Sevilla-ledelsen har skjønt hvilken betydning nordmannen har hatt for klubben og gir Nyland nå den mest synlige anerkjennelsen.

F7: Manchester United gjør en kjempebrøler!

På torsdag ble det klart, toårs forlengelse ligger på bordet. 33-åringen signerte gladelig for mer spill for den stolte, spanske klubben.

Sevilla ligger på en seig 13. plass, men da Nyland var ute med hofteskade fra november til januar, så det ut som klubben var på vei mot et helt katastrofalt nedrykk.

Nyland kom tilbake på banen, det ble lenger mellom de tapte kampene og Sevilla reddet seg i det minste ut av nedrykksgjørma.

SPORTEN: Harry Kane får ny trener som «latterliggjorde» ham i Premier League

Vi gratulerer med forlengelsen, Nyland har etablert seg godt i en av Spanias store klubber.

tabola

No posts to display