Nå vet vi hvem Chelsea har som sin «hemmelige» managerkandidat

0
1

Chelsea eier Todd Boehly er det ultimate beviset for at ikke er smart selv om du er søkkrik. Etter at Todd Boehly sammen med Clearlake Capital (mest amerikanske pensjonister) kjøpte Chelsa for 2,5 milliarder pund og lovte å investere ytterligere 1,7 milliarder pund har ting virkelig ikke fungert.

I fjor sommer hentet Chelsea inn argentinske Mauricio Pochettino det tok litt tid før spillet startet å fungere, hvor London-klubben vant de fem siste seriekampene og klatret opp til 6.plass i Premier League. En ganske idiotisk avgjørelse nå som ting faktisk var snudd, ikke bare en kamp som for Manchester United manager Erik ten Hag, men over en periode.

Vel, vi kan ikke forvente noe annet, man trenger smarte folk for å gjøre smarte avgjørelser.

Noe av det første Chelsea eier Todd Boehly etter nyheten om at Xavi Hernández ville få sparken fra Barcelona etter å ha blitt tryglet om å bli i flere måneder var å kaste seg over telefonen.

Gårsdagens kamp borte mot Sevilla ble Xavi sin siste som manager for Barcelona. Nå har han tid til å ta møter som handler om fremtiden.

Xavi hadde kontrakt til 2025, men president Joan Laporta og sportsdirektør Deco informerte den legendariske midtbanespilleren om klubbens avgjørelse.

Les: Philippe Coutinho som har slitt helt siden han forlot Liverpool har fått en overraskende prislapp

I et åpent brev postet på sosiale medier sa Xavi: «Det er aldri lett å forlate klubben i livet ditt, men jeg er veldig stolt etter to og et halvt år i spissen for et garderobe som har vært som en annen familie .

«Fra søndag vil jeg bare være en Barca-fan til på tribunen.

«Fordi jeg er en Barcelona-fan før jeg blir spiller eller trener, og jeg ønsker bare det beste for klubben i livet mitt, som alltid vil ha meg til disposisjon.»

Vi vet Todd Boehly liker superstjerner og ikke mange er større enn Xavi!

Men Xavi kan komme raskt tilbake som manager. Pedro Almeida hevder at Chelsea vil holde et møte med 44-åringen for å «evaluere muligheten» for at han blir klubbens nye manager.

Premier League-laget er uten manager etter at Mauricio Pochettino sluttet etter gjensidig enighet. Han forlot Stamford Bridge etter én sesong.

Han ledet Blues til en sjetteplass i ligaen denne sesongen.

Ipswich Towns Kieran McKenna, Leicester Citys Enzo Maresca, Brentfords Thomas Frank og Roberto De Zerbi, er odds-favoritter, og en annen kandidat, som holdes hemmelig, er blant managerne som skal erstatte Pochettino.

Les: Liverpool går ikke i Manchester United-fella

Xavi kan være den hemmelige manageren på deres shortlist.

VM-vinneren begynte sin lederkarriere i Qatar med Al Sadd før han returnerte til Barca som manager etter en troféfylt periode som spiller. Som spiller har han blant annet vunnet VM, Champions League fire ganger og La Liga åtte ganger.

tabola

No posts to display