I fire år har vi fulgt Enoch «Nucky» Thompson sine oppturer og nedturer i Boardwalk Empire og nå er det klart for femte og siste sesong.

Steve Buscemi verdens tøffeste Tv og filmstjerne med verdens dårligste tanngard har hentet hjem flere Emmy priser og generelt fått mye velfortjent skryt. I siste sesong hopper vi frem i tid til den store depresjonen i 1931, de fire første som fant sted i Atlantic City under forbundstiden på 1920 tallet.

Lekkasjene fra denne sesongen forteller at det handler om hva Nucky nå skal gjøre som forbudstiden er over og det gir et helt nytt sett med utfordringer. Første episode av sesong 5 Boardwalk Empire ser du på NRK 1 18. August.

Til de som trodde seriens suksess er kun flaks kan vi minne om hvem som står bak, Terence Winter som var manusforfatter for The Spopranos og Martin Scorsese som har vunnet Oscar og har følgende storfilmer på samvittigheten; Mafiabrødre, The Departed, Shutter Island, Cape Fear, Taxi Driver, Den rasende oksen, The Aviator og Gangs of New York.

f7.no -> adds
tabola