Silvio Berlusconi med dårlig skjult rasisme i sin nye klubb

0
500
Ruby the Heartstealer var bare en av mange prostituerte, men trolig den dyreste. Hun tjente flere millioner euro på å lukke øyna og tenke på pengene.

Det er sikkert noen som synes det er underholdene med Silvio Berlusconi, men la deg ikke lure av er slags sjarmerende ytre. Han er en dømt kriminell, horekunde, fascist, rasist. Han ble milliardær ved å uten skrupler og med tette bånd til mafiaen gå over lik for å nå sine mål. 

Han var populær på det ytterste høyre og blant idioter, og ble valgt til Statsminister i Italia, på en rasistisk og fremmedfiendtlig politikk.  Det blir ikke populært i Milano, som er en intellektuell og kunstnerisk by, og mange krevde at han skulle selge seg ut av klubben AC Milan.

Les på Sporten: Silvio Berlusconi er eier av en fotballklubb igjen

Etter å ha plusset på med noen milliarder på salg av klubben til Kinesiske investorer kjøpte han for litt siden Serie C klubben Monza og nå har han fortalt hvilke endringer som skal gjennomføres.

Nå annonserer han veien til suksess med sin nye klubb ifølge football-italia.net Det blir et lag med bare italienske spillere.

«De skal ha orden på frisyren. Og det blir ikke tillatt med skjegg, tatoveringer og øreringer», sier Silvio Berlusconi.

Les: Silvio Berlusconi: Jeg er tilbake

tabola

No posts to display