Juno regissør Jason Raitman har sluppet en ny trailer for filmen Men, Women & Children som handler om hvordan vi som moderne mennesker bruker teknologi for å følge våre drømmer. Filmen er basert på en bok av Chat Kultgen og har premiere på Toronto film festival som går av stabelen neste måned, det har ikke kommet noen dato for når filmen eventuelt kommer på norske kinoer.

Det er et trist bilde som tegnes av oss mennesker i teknologiens vold, vi slutter å leve jo mer vi oppdaterer, liker og ser inn i skjermen. Vi følger flere mennesker som har samme mål, lykke og begjær. Jason Reitman har fått med seg stjerner som Adam Sandler, Emma Thompsom, Jennifer Garner, Judi Greer og Ansel Elgort.

Filmen og traileren virker unektelig trist, men kategorien på filmen er komedie, så da er det vel duket for litt latter omkring hvor håpløse vi er.

I 2010 regnet nesten alle med at Jason Reitman ville vinne Oscar for ”Up In the Air” filmen hadde allerede vunnet WGA-prisen som vanligvis er det godt tegn for at en Oscar er på gang.

Isteden vant Geoffrey Fletcher med filmen ”precious” og året eter da Reitman kom med filmen ”ung Voksen” var alle klar over at han ikke ville vinne med den. Den ble for beksvart. I 2013 kom han med filmen Labor Day som de fleste synes var middelmådig, men nå er det knyttet stor spenning til hans siste film Menn, Kvinner og barn og det viskes allerede om at det dette er en film som passer meget godt for Oscar velgerne.

Her er traileren: