Sepp Blatter er ikke korrupt

0
163

Den britiske komikeren Simon Brodkin, tydeligvis leid inn av Nord Korea for å sikre fotball VM i 2026 møtte opp på en pressekonferanse med Sepp Blatter og FIFA.

Simon tok frem unummererte dollarsedler og kastet det i luften over Sepp Blatter med en tydelig invitasjon på at det ville komme mer penger senere:

«Dette er for Nord-Korea i 2026. Som ambassadør for nordkoreanerne er jeg glad for å sluttføre avtalen om VM-sluttspillet i 2026»

Sepp Blatter reagerte med avsky og var sterk og tydelig, han ville ikke ta imot pengene som dalte ned fra himmelen, så forarget ble han over at noen ville sverte fotballen med penger fra et udemokratisk land at han nå anmelder Simon Brodkin og Nord Korea.

Dette beviser det vi har ment hele tiden, at det liberale media og venstrevridde politikere helt har tatt legitime pengeoverføringer til enkeltpersoner i fattige land ut av sin sammenheng. De gjennomfører en svertekampanje mot den rene fotballens forkjempere FIFA og Sepp Blatter.

Slaget er muligens tapt for FIFA, men ikke krigen, slik fremvisning av moral og etikk lønner seg til slutt.

Det ville vært enkelt å bare ta pengene og putte i lomma, i hvert fall plukke de opp og senere si at det var en mindre sum en det faktisk var og legge differansen i lomma, men det skjedde altså ikke. Sepp er og blir en kjempe på vegne av fotballen.

Politiet i Zürich bekrefter at FIFA ønsker komikeren tiltalt og straffet etter hendelsen. Det mektige fotballforbundet mener den britiske komikeren ulovlig trengte seg inn i FIFAs hovedkvarter.

Han ble umiddelbart ført vekk av sveitsisk politi og tatt med til politistasjonen, der han ble avhørt før han slapp fri.

Nå er det opp til den sveitsiske påtalemakten å avgjøre om han skal tiltales og eventuelt straffes etter hendelsen. Måtte han råtne i fengsel, med mindre han godtar å støtte barnefotballen i Nepal med et betydelig pengebeløp.

Det at man i ettertid har funnet ut at Simon benyttet falske penger bare forsterket inntrykket av at FIFA ikke ønsker å ta del i kriminell virksomhet.

Fristet, men standhaftig
Fristet, men standhaftig
tabola

No posts to display