Se video: Titan city ble ikke bygd på en dag

0
136

En vanvittig by i Mindcraft ble åpnet for verden nøyaktig to år etter byggingen startet 16 oktober 2012.  En Amerikansk kunststudent har bygget Titan City og inviterer nå deg på besøk.

Det bygges mye imponerende på Mindcraft, men dette er utrolig. Titan City er laget av en foreløpig hemmelig  YouTube bruker som kaller seg Colonial Puppet.  Han har vært nøye og laget en by blokk for blokk. Det er skyskrapere, med vinduer og heiser, parker, med gress, trær og bekker, gater med fortau, lykter og trafikklys. Det er lagt for hånd totalt 4,5 millioner brikker i løpet av to år. Det betyr at Colonial Puppet trolig ikke har gjort noe annet.mind

Han har laget dette i Xbox 360 versjonen av Minecraft, det er en bemerkelsesverdig prestasjon. I en diskusjonstråd på Reddit sa Colonoal Puppet i går at byen er nesten komplett, for hans sosiale liv for vi håpe han har rett og at han ikke kommer på at han skal bygge en planet eller noe.

På et tidspunkt, vil byen bli flyttet til PC, der en rekke nye bygninger har allerede blitt bygget slik at de kan legges til. Hva er mest imponerende om bygningene er at mens de ser fine ut fra utsiden, alle har gulv. «Noen er innredet «, men de har alle » grunnleggende interiør » og » en mesteparten har heiser og trapper. » I tillegg, » noen veier har underjordisk jernbane og et stort jernbanesystem som får igjennom hele byen. »

I videoen under kan du få en . Du kan også laste ned den nyeste versjonen av modellen slik at du kan sjekke det ut selv på Xbox 360 (Her XBOX ) og PC ( Her PC) .

tabola

No posts to display