Her er de beste skrekkfilmene å se på Halloween

0
6

Halloween er en høytid som elsker alt relatert til spøkelser, spøkelser og frykt. En av de beste måtene å gi deg selv en dose frykt er filmer og serier. Takket være atmosfæren til disse skrekkfilmene, vil du lett komme i stemning og oppleve årets Halloween skikkelig.

A Nightmare on Elm Street

Halloween skrekkfilm med Johnny Depp? Værsågod!

En gruppe tenåringer blir plaget av mareritt der de blir hjemsøkt av en mann med et brent ansikt, Freddy Krueger, en psykopatisk barnemorder.

Eksorsisten

Filmen var basert på den berømte historien om den påståtte besittelsen av en tenåringsgutt som fant sted i Iowa i 1949. Den regnes som en av de beste skrekkfilmene i kinohistorien.

The Conjuring

Inspirasjonen til filmen var en sak behandlet av det populære demologparet Ed og Lorraine Warren. Huset fra filmen, der paranormale fenomener fant sted for mange år siden, eksisterer virkelig.

Ed og Lorraine Warren er paranormale etterforskere. En dag blir de tilkalt av en familie på en avsidesliggende gård. Det viser seg at en mystisk tilsynekomst bor i huset deres og forstyrrer dem. Hjemme møter familier klassiske tegn på demoner. Et par forskere møter den mest skremmende demonen de noen gang har møtt.

Les: Bekrefter Graham Potter er kandidat

Les: Arteta og Pochettino sliter med det samme

tabola

No posts to display