mandag, april 12, 2021

Rock and Roll Hall of Fame nominasjonene er klare

Må lese

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Green Day, Nine Inch Nails, The Smiths og Bill Withers er alle blant førstegangs nominerte til å bli tatt opp i Rock and Roll Hall of Fame i 2015. Flere tidligere nominerte får en ny sjanse til å vinne avstemmingen deriblant det tyske elektronika bandet Kraftwerk, hip – hop kollektivet NWA, gitarist og bluessanger Stevie Ray Vaughan og jentegruppa The Marvelettes.

Årets avstemning «representerer en bred og mangfoldig gruppe kunstnere og demonstrerer hvordan rock ‘ n’ roll har utviklet seg gjennom årene,» uttaler Joel Peresman, president og administrerende direktør i Rock and Roll Hall of Fame Foundation.

Redaktør Anthony Decurtis i Rolling Stone Magazine offisiell samarbeidspartner sier at det er vanskelig å vinne, selv om du har vært nominert videre. Han mener Kraftwerk og MWA trolig ikke vinner, mens Lou Reed har en god sjanse til å vinne selv om han allerede er med som en viktig del av Velvet Underground.  Lou Reed døde i fjord og det pleier velgerne å huske og blir mer positive.

Nine Inch Nails kan dra nytte av at Reznor og co har skrevet meget populær filmmusikk i det siste til to populære filmer (Gone Girl og The Social Network) og er «top of mind» The Smits har også ekstra medieoppmerksomhet gjennom tidligere sanger Morrissey sin sykdom og operasjon og at han har måttet kansellere gigs.

Green Day er imidlertid store favoritter, det har massiv kommersiell suksess, er samfunnsengasjerte og lager banebrytende musikk.

Hvem som blir valgt til slutt bestemmes av mer enn 700 utvalgte kunstnere, historikere og musikere, minner litt om prosessen til Oscar statuetten med unntak av du kan være med å stemme på Rolling Stones sine sider 9 desember. Topp fem artister stemt frem der vil telle som en eneste stemme når tellingen er i gang.

 

- Advertisement -

Siste nytt

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle kampene fra Allsvenskan vil i...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

More Articles Like This