lørdag, januar 22, 2022

Rock and Roll Hall of Fame nominasjonene er klare

Må lese

Ti tips for et sunnere kosthold

Å spise mer frukt og grønt er en god plan, men det er like viktig å tillate...

Maj Britt Andersen tolker Bigbang på norsk

Suksessprogrammet «Hver gang vi møtes» er inne i sin tolvte sesong, og dét med nok en spektakulær...

Djokovic utestengt fra Australia i tre år

Karen Andrews, Australias innenriksminister, har bekreftet at Novak Djokovic vil bli utestengt fra Australia i tre år.
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Green Day, Nine Inch Nails, The Smiths og Bill Withers er alle blant førstegangs nominerte til å bli tatt opp i Rock and Roll Hall of Fame i 2015. Flere tidligere nominerte får en ny sjanse til å vinne avstemmingen deriblant det tyske elektronika bandet Kraftwerk, hip – hop kollektivet NWA, gitarist og bluessanger Stevie Ray Vaughan og jentegruppa The Marvelettes.

Årets avstemning «representerer en bred og mangfoldig gruppe kunstnere og demonstrerer hvordan rock ‘ n’ roll har utviklet seg gjennom årene,» uttaler Joel Peresman, president og administrerende direktør i Rock and Roll Hall of Fame Foundation.

Redaktør Anthony Decurtis i Rolling Stone Magazine offisiell samarbeidspartner sier at det er vanskelig å vinne, selv om du har vært nominert videre. Han mener Kraftwerk og MWA trolig ikke vinner, mens Lou Reed har en god sjanse til å vinne selv om han allerede er med som en viktig del av Velvet Underground.  Lou Reed døde i fjord og det pleier velgerne å huske og blir mer positive.

Nine Inch Nails kan dra nytte av at Reznor og co har skrevet meget populær filmmusikk i det siste til to populære filmer (Gone Girl og The Social Network) og er «top of mind» The Smits har også ekstra medieoppmerksomhet gjennom tidligere sanger Morrissey sin sykdom og operasjon og at han har måttet kansellere gigs.

Green Day er imidlertid store favoritter, det har massiv kommersiell suksess, er samfunnsengasjerte og lager banebrytende musikk.

Hvem som blir valgt til slutt bestemmes av mer enn 700 utvalgte kunstnere, historikere og musikere, minner litt om prosessen til Oscar statuetten med unntak av du kan være med å stemme på Rolling Stones sine sider 9 desember. Topp fem artister stemt frem der vil telle som en eneste stemme når tellingen er i gang.

 

- Advertisement -

Siste nytt

Ti tips for et sunnere kosthold

Å spise mer frukt og grønt er en god plan, men det er like viktig å tillate...

Maj Britt Andersen tolker Bigbang på norsk

Suksessprogrammet «Hver gang vi møtes» er inne i sin tolvte sesong, og dét med nok en spektakulær gjesteliste. I årets utgave er...

Djokovic utestengt fra Australia i tre år

Karen Andrews, Australias innenriksminister, har bekreftet at Novak Djokovic vil bli utestengt fra Australia i tre år. Novak Djokovic...

Nordkoreanske hackere stjal 400 millioner dollar i kryptovaluta

Et stort problem for all kryptovaluta er manglende regulering, noe som gjør eiere sårbare for angrep fra hackere. - Det er også...

Har solgt en leilighet på 900 kvadratmeter for 1,6 milliarder

En fireroms toppleilighet med utsikt mot Central Park ble torsdag solgt for over 1,6 milliarder kroner, et av de dyreste salgene noensinne...

More Articles Like This