torsdag, februar 24, 2022

Rock and Roll Hall of Fame nominasjonene er klare

Må lese

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder...

Les dette før du begynner med sports betting

Det å ha forskjellige hobbyer og aktiviteter er noe som gjør hverdagen litt bedre, og avhengig av...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Green Day, Nine Inch Nails, The Smiths og Bill Withers er alle blant førstegangs nominerte til å bli tatt opp i Rock and Roll Hall of Fame i 2015. Flere tidligere nominerte får en ny sjanse til å vinne avstemmingen deriblant det tyske elektronika bandet Kraftwerk, hip – hop kollektivet NWA, gitarist og bluessanger Stevie Ray Vaughan og jentegruppa The Marvelettes.

Årets avstemning «representerer en bred og mangfoldig gruppe kunstnere og demonstrerer hvordan rock ‘ n’ roll har utviklet seg gjennom årene,» uttaler Joel Peresman, president og administrerende direktør i Rock and Roll Hall of Fame Foundation.

Redaktør Anthony Decurtis i Rolling Stone Magazine offisiell samarbeidspartner sier at det er vanskelig å vinne, selv om du har vært nominert videre. Han mener Kraftwerk og MWA trolig ikke vinner, mens Lou Reed har en god sjanse til å vinne selv om han allerede er med som en viktig del av Velvet Underground.  Lou Reed døde i fjord og det pleier velgerne å huske og blir mer positive.

Nine Inch Nails kan dra nytte av at Reznor og co har skrevet meget populær filmmusikk i det siste til to populære filmer (Gone Girl og The Social Network) og er «top of mind» The Smits har også ekstra medieoppmerksomhet gjennom tidligere sanger Morrissey sin sykdom og operasjon og at han har måttet kansellere gigs.

Green Day er imidlertid store favoritter, det har massiv kommersiell suksess, er samfunnsengasjerte og lager banebrytende musikk.

Hvem som blir valgt til slutt bestemmes av mer enn 700 utvalgte kunstnere, historikere og musikere, minner litt om prosessen til Oscar statuetten med unntak av du kan være med å stemme på Rolling Stones sine sider 9 desember. Topp fem artister stemt frem der vil telle som en eneste stemme når tellingen er i gang.

 

- Advertisement -

Siste nytt

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder kroner. "Oppkjøpet...

Les dette før du begynner med sports betting

Det å ha forskjellige hobbyer og aktiviteter er noe som gjør hverdagen litt bedre, og avhengig av hva interessene våre er, er...

Sting selger musikken sin

Nå kan trolig Sting alene redde hele regnskogen for selv om ikke beløp er offentliggjort sitter han trolig igjen med vanvittig mye...

Årets Spellemann-nominasjoner domineres av Girl in Red

Marie Ulven Ringheim setter rekord i antall Spellemann-nominasjoner Årets Spellemann-nominasjoner er endelig ute, og det er spesielt ett navn...

More Articles Like This