mandag, mai 3, 2021

Rock and Roll Hall of Fame nominasjonene er klare

Må lese

Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Det er åpenbart en del nordmenn som har mye penger. Gjensidige har registrert en kraftig økning i...

Medietilsynet vil aksjonere mot flere TV-kanaler

Tilsynet har nå lov til å bestemme hvilke reklamer du skal få se på TV-kanalene. De mener...

Spotify milliardær har fått med seg Thierry Henry, Dennis Bergkamp og Patrick Vieira

Det er ingen overraskelse at fansen til klubbene som meldte seg på Superligaen er forbanna på eierne....
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Green Day, Nine Inch Nails, The Smiths og Bill Withers er alle blant førstegangs nominerte til å bli tatt opp i Rock and Roll Hall of Fame i 2015. Flere tidligere nominerte får en ny sjanse til å vinne avstemmingen deriblant det tyske elektronika bandet Kraftwerk, hip – hop kollektivet NWA, gitarist og bluessanger Stevie Ray Vaughan og jentegruppa The Marvelettes.

Årets avstemning «representerer en bred og mangfoldig gruppe kunstnere og demonstrerer hvordan rock ‘ n’ roll har utviklet seg gjennom årene,» uttaler Joel Peresman, president og administrerende direktør i Rock and Roll Hall of Fame Foundation.

Redaktør Anthony Decurtis i Rolling Stone Magazine offisiell samarbeidspartner sier at det er vanskelig å vinne, selv om du har vært nominert videre. Han mener Kraftwerk og MWA trolig ikke vinner, mens Lou Reed har en god sjanse til å vinne selv om han allerede er med som en viktig del av Velvet Underground.  Lou Reed døde i fjord og det pleier velgerne å huske og blir mer positive.

Nine Inch Nails kan dra nytte av at Reznor og co har skrevet meget populær filmmusikk i det siste til to populære filmer (Gone Girl og The Social Network) og er «top of mind» The Smits har også ekstra medieoppmerksomhet gjennom tidligere sanger Morrissey sin sykdom og operasjon og at han har måttet kansellere gigs.

Green Day er imidlertid store favoritter, det har massiv kommersiell suksess, er samfunnsengasjerte og lager banebrytende musikk.

Hvem som blir valgt til slutt bestemmes av mer enn 700 utvalgte kunstnere, historikere og musikere, minner litt om prosessen til Oscar statuetten med unntak av du kan være med å stemme på Rolling Stones sine sider 9 desember. Topp fem artister stemt frem der vil telle som en eneste stemme når tellingen er i gang.

 

- Advertisement -

Siste nytt

Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Det er åpenbart en del nordmenn som har mye penger. Gjensidige har registrert en kraftig økning i...

Medietilsynet vil aksjonere mot flere TV-kanaler

Tilsynet har nå lov til å bestemme hvilke reklamer du skal få se på TV-kanalene. De mener kanaler som FEM og Eurosport...

Spotify milliardær har fått med seg Thierry Henry, Dennis Bergkamp og Patrick Vieira

Det er ingen overraskelse at fansen til klubbene som meldte seg på Superligaen er forbanna på eierne. - Det om dog overrasker...

Vinterskader for flere hundre millioner

Vinteren var spesielt kald i Norge i år, med lange perioder med lave temperaturer i mange deler av landet. Gjensidige registrerte vinterskader...

Flyselskap vil sende turister over Tsjernobyl

I kveld før 35-årsjubileet for Tsjernobyl-ulykken vil det ukrainske flyselskapet sende turister med sightseeing 900 meter over reaktoren. Bussturer...

More Articles Like This