Nå blir det Ghostbusters 3 likevel

0
188

Gigantsuksessen som Ghostbustersfilmene opplevde gjorde at mange lurte på hvorfor det ikke har kommet en 3dje film. Årsaken er at en av stjernene er død, en annen vil ikke og den 3dje. Han vil veldig.

Det er lenge siden 1984 da film nummer en kom og tok verden med storm, folk flokket seg til kinoene, radioene spilte filmmusikken hele tiden og barna var ute og lekte de fanget spøkelser.

Nå er det altså klart for Ghostbusters 3. I mange år har vært stanset av at Bill Murray har nektet å stille opp på en oppfølger, Harold Ramis som lenge hadde lyst å skrive nytt manus og ta på seg kjeledressen igjen klarte å dø og da var det bare Dan Aykroyd so hadde lyst og det var lenge ikke nok.

Regissør Paul Feig som hadde regien på Bridesmaid er signert inn i prosjektet. Det blir store endringer i Ghostbusters 3, Teamet blir naturlig nok ikke det samme, ryktene sier at det blir et kvinneteam som skal jakte spøkelser.

Bortsett fra at det nå blir og at det trolig blir jenter i hovedrollene har det ikke kommet nå mye informasjon om hverken når eller plot for filmen. Dan Aykroyd ventes å ha en rolle i tillegg til å være med på manus og utviklingen av filmen.

Den første Ghostbustersfilmen ble regissert av Ivan Reitman, men Dan Aykroyd og Harold Ramis som manusforfattere og sammen med Bill Murray og i parentes Rick Moranis utgjorde selve Ghostbusters. Filmen ble nominert til 2 Oscar priser.  Filmen spilte inn over 1,2 milliarder kroner bare i USA.

tabola

No posts to display