søndag, mars 7, 2021

Nå blir det Ghostbusters 3 likevel

Må lese

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO!
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Gigantsuksessen som Ghostbustersfilmene opplevde gjorde at mange lurte på hvorfor det ikke har kommet en 3dje film. Årsaken er at en av stjernene er død, en annen vil ikke og den 3dje. Han vil veldig.

Det er lenge siden 1984 da film nummer en kom og tok verden med storm, folk flokket seg til kinoene, radioene spilte filmmusikken hele tiden og barna var ute og lekte de fanget spøkelser.

Nå er det altså klart for Ghostbusters 3. I mange år har vært stanset av at Bill Murray har nektet å stille opp på en oppfølger, Harold Ramis som lenge hadde lyst å skrive nytt manus og ta på seg kjeledressen igjen klarte å dø og da var det bare Dan Aykroyd so hadde lyst og det var lenge ikke nok.

Regissør Paul Feig som hadde regien på Bridesmaid er signert inn i prosjektet. Det blir store endringer i Ghostbusters 3, Teamet blir naturlig nok ikke det samme, ryktene sier at det blir et kvinneteam som skal jakte spøkelser.

Bortsett fra at det nå blir og at det trolig blir jenter i hovedrollene har det ikke kommet nå mye informasjon om hverken når eller plot for filmen. Dan Aykroyd ventes å ha en rolle i tillegg til å være med på manus og utviklingen av filmen.

Den første Ghostbustersfilmen ble regissert av Ivan Reitman, men Dan Aykroyd og Harold Ramis som manusforfattere og sammen med Bill Murray og i parentes Rick Moranis utgjorde selve Ghostbusters. Filmen ble nominert til 2 Oscar priser.  Filmen spilte inn over 1,2 milliarder kroner bare i USA.

- Advertisement -

Siste nytt

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London rett etter du faktisk har...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO! I fjerde sesong av...

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var Priors merkevareidentitet, nå har blitt...

More Articles Like This