Ridley Scotts versjon av «Napoleon» vil snart være tilgjengelig

0
47
Joaquin Phoenix

Ridley Scotts nye film kommer på kino i november. «Napoleon» vil fortelle historien om Napoleons oppgang til makten. Filmen vil bli utgitt i to versjoner. Teaterversjonen blir 3,5 timer lang. Kort tid etter filmens kinopremiere vil imidlertid et regissørklipp slippes, som vil vare i over 4 timer. Vi vet allerede at den vil være tilgjengelig på strømmeplattformen.

Ridley Scotts siste film blir veldig lang. Filmen «Napoleon», med Joaquin Phoenix i hovedrollen, vil bli utgitt på kino som et 3,5-timers skue. Nå viste det seg at vi også skal kunne se en andre versjon av samme film. Denne informasjonen ble delt av Ridley Scott selv under et intervju med redaktøren av Total Film. Regissøren avslørte at den lengre versjonen av Napoleon vil vare i omtrent 4 timer og 10 minutter, og visningen vil være tilgjengelig på Apple TV+-plattformen.

Filmen Napoleon vil fortelle historien om den franske keiserens vei til makten over Europa, sett gjennom prismen av hans forhold til keiserinne Josephine. Vi vil se Joaquin Phoenix som Napoleon Bonaparte og Vanessa Kirby som Josephine.

Les: Elon Musk stoppet Warner fra å sparke Amber Heard fra Aquaman

tabola

No posts to display