Ozzy Osbourne gjør seg klar til å reise verden rundt

0
9
Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne kommer tilbake til scenen. Den legendariske britiske musikeren og sangeren, som kjemper mot en uhelbredelig sykdom, jobber med et nytt album. Dessuten ønsker Osbourne å dra på turné.

Ozzy Osbourne ga nylig et intervju til magasinet Metal Hammer. I samtalen avslørte han planene sine for de neste månedene. Det viser seg at musikeren ønsker å komme tilbake med en ny utgivelse og en konsertturné.

Ozzy Osbourne måtte avlyse alle planlagte konserter for en tid siden på grunn av helsetilstanden hans. Den kjente sangeren, nå 74, har slitt med helsekonsekvensene av en firehjulingulykke for fem år siden og progressiv Parkinsons sykdom i fem år. Nylig gjennomgikk musikeren den siste av de planlagte ryggradsoperasjonene, som skulle hjelpe ham med å gjenvinne full fysisk form, gjøre det lettere å gå og helt eliminere smertene han følte. Nå vil musikeren tilbake på jobb.

– Jeg kommer i form. Jeg har nylig spilt inn to album, men jeg vil spille inn ett til og så dra på turné. Jeg har akkurat begynt å jobbe med det nå, og vi spiller det inn i begynnelsen av neste år. Jeg vil ta meg tid med dette – sa han.

Les: The Rolling Stones med nytt album

tabola

No posts to display