Elon Musk stoppet Warner fra å sparke Amber Heard fra Aquaman

0
62
Polert overflate og råtten på innsiden.

Amber Heard som vi alle vet hadde dystopisk sex med Elon Musk og en kar til samtidig som hun var gift med Johnny Depp.

Musk som på papiret er verdens rikeste mann truet Warner med å «snu alt på hodet» hvis skuespillerinnen ikke kom tilbake som Mera i «Aquaman and the Lost Kingdom». Det har vært noen travle dager på Warner og DC, for en forandring.

Selskapet har akkurat bekreftet at komponentene i den filmatiske Justice League ikke vil komme tilbake i rollene sine som en del av James Gunns nye DCU.

Warner Bros. hadde til hensikt å sparke skuespillerinnen Amber Heard for hennes medie- og rettsskandale med Johnny Depp, noe som til slutt ikke skjedde til tross de utrolige avsløringene som kom frem i rettssaken. Det var også påstander om at studioet og regissør James Wan diskuterte å droppe skuespillerinnen fra oppfølgeren på grunn av hennes mangel på kjemi med Momoa.

Den første Aquaman-fimen var forøvrig grusom, så det er uansett helt uforståelig de ønsker å lage en til.

Mera er imidlertid med i Aquaman and the Lost Kingdom – takket være Elon Musk.

Amber Heard og Elon Musk har også vært en par, hvis du vil kalle det det, selv om de ikke er sammen lenger ser begge ut til å opprettholde et hjertelig forhold.

Elon Musk rett og slett truet Warner Bros. gjennom et brev der det ble lest at han kom til å «snu alt opp ned» hvis Amber Heard fikk til slutt sparken og dukket ikke opp i «Aquaman»-oppfølgeren.

Amber Heard og Jason Momoa i «Aquaman»
Warner kuttet det profesjonelle forholdet til Johnny Depp i Fantastic Beasts 3 som et resultat av skandalene med Amber Heard. Han ble erstattet i tredje del av Harry Potter-universets saga av skuespilleren Mads Mikkelsen. Dette antyder at Warner at de er redd for pengene og makten som følger med Elon Musk enn å fortsette med Johnny Depp som vant den fascinerende rettssaken.

Nå har den sanne årsaken til en så kontroversiell avgjørelse kommet frem, som var ingen ringere enn å unngå en juridisk kamp med en av de mektigste personlighetene på den internasjonale økonomiske scenen, noe som kunne ha påvirket filmselskapet på en skadelig måte.

Les på Sporten: Mirror: To Man United-spillere får forlengelse, situasjonen for den tredje spilleren er mer komplisert

Uansett, vi vil se Amber Heard igjen i Aquaman and the Lost Kingdom.

tabola

No posts to display