mandag, desember 6, 2021

Reisetips for deg som vil bli skikkelig skremt

Må lese

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

London har mye å by på, ikke bare palasser og museer, men en del utradisjonell underholdning. En attraksjon som ikke mange turister har oppdaget enda er konseptet «Secret Cinema». Allerede den forsiktige starten i 2007 fanget interessen til London publikumet og det ble rift om billettene. Var du hipp gikk du ikke på vanlig filmvisning, men du ble med til et hemmelig sted.

Konseptet var enkelt, selve visningen skulle være en del av en større opplevelse, begrepet totalpakke har blitt brukt mange ganger om Secret Cinema.   De var flinke til å finne steder som passet med tema på filmen, stemningen var god og ryktet spredde seg utover Englands grenser. Det har blitt mange filmer gjennom årene, alt fra Bugsy Malone til Star Wars.

I 2015 laget de visning med filmen Star Wars, The Empire strikes back. Her var konseptet at du var en av 100 000 mennesker som frivillig hadde vervet deg i kampen mot keiseren. Du ble ledet gjennom en opplærings og utvelgelsefase og ble «delaktig» i filmen.

28 Days er gjort tidligere, men i år er det lagt mye mer inn i det enn tidligere. De har planer om å flytte konseptet videre ut av London, hvor er det foreløpig ingen som vet. (Sikkert de som jobber med det, men det er en godt bevart hemmelighet). Det er proffe skuespillere og settene blir bare større og større.

På dagens presentasjon forteller de at de har gått mye lenger enn tidligere, de har bygget London om til en spøkelsesby. Tema er også denne gangen hentet fra filmen «28 Days Later» av Danny Boyle, en skrekkfilmklassiker som i seg selv er skikkelig skummel.(de lagde den i 2013) Det er noe eget å vandre gjennom byen med surstoffmaske.

Dette er definitivt noe å tenke på for de som har «utekino» det er mulig å gjøre det mye større og mer spennende. Billettene til eventet er forholdsvis dyre, fra 55 pund og oppover, men opplevelsen sitter i, kanskje spesielt i år.

Foreløpig er det satt opp forestillinger fra 14 april til 29 mai, her finner du billetter og et sted du kan følge med om det kommer nye datoer og steder. Secret Cinema

Vi gleder oss.

- Advertisement -

1 COMMENT

Siste nytt

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

More Articles Like This