tirsdag, mars 2, 2021

Reisetips for deg som vil bli skikkelig skremt

Må lese

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var...

Steven Gerrards scoringer i Champions League

Steven George Gerrard (født 30. mai 1980) er en engelsk profesjonell fotballsjef og tidligere Liverpool spiller som...

Post i butikk fyller 20 år

Mottagelsen av konseptet var heller kjølig, men nå er kundene stort sett fornøyd med Post i butikk....
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

London har mye å by på, ikke bare palasser og museer, men en del utradisjonell underholdning. En attraksjon som ikke mange turister har oppdaget enda er konseptet «Secret Cinema». Allerede den forsiktige starten i 2007 fanget interessen til London publikumet og det ble rift om billettene. Var du hipp gikk du ikke på vanlig filmvisning, men du ble med til et hemmelig sted.

Konseptet var enkelt, selve visningen skulle være en del av en større opplevelse, begrepet totalpakke har blitt brukt mange ganger om Secret Cinema.   De var flinke til å finne steder som passet med tema på filmen, stemningen var god og ryktet spredde seg utover Englands grenser. Det har blitt mange filmer gjennom årene, alt fra Bugsy Malone til Star Wars.

I 2015 laget de visning med filmen Star Wars, The Empire strikes back. Her var konseptet at du var en av 100 000 mennesker som frivillig hadde vervet deg i kampen mot keiseren. Du ble ledet gjennom en opplærings og utvelgelsefase og ble «delaktig» i filmen.

28 Days er gjort tidligere, men i år er det lagt mye mer inn i det enn tidligere. De har planer om å flytte konseptet videre ut av London, hvor er det foreløpig ingen som vet. (Sikkert de som jobber med det, men det er en godt bevart hemmelighet). Det er proffe skuespillere og settene blir bare større og større.

På dagens presentasjon forteller de at de har gått mye lenger enn tidligere, de har bygget London om til en spøkelsesby. Tema er også denne gangen hentet fra filmen «28 Days Later» av Danny Boyle, en skrekkfilmklassiker som i seg selv er skikkelig skummel.(de lagde den i 2013) Det er noe eget å vandre gjennom byen med surstoffmaske.

Dette er definitivt noe å tenke på for de som har «utekino» det er mulig å gjøre det mye større og mer spennende. Billettene til eventet er forholdsvis dyre, fra 55 pund og oppover, men opplevelsen sitter i, kanskje spesielt i år.

Foreløpig er det satt opp forestillinger fra 14 april til 29 mai, her finner du billetter og et sted du kan følge med om det kommer nye datoer og steder. Secret Cinema

Vi gleder oss.

- Advertisement -

1 COMMENT

Siste nytt

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var...

Steven Gerrards scoringer i Champions League

Steven George Gerrard (født 30. mai 1980) er en engelsk profesjonell fotballsjef og tidligere Liverpool spiller som er manager den skotske premiership-klubben...

Post i butikk fyller 20 år

Mottagelsen av konseptet var heller kjølig, men nå er kundene stort sett fornøyd med Post i butikk. I dag fyller det moderne...

Snart ferdig forhandlet med Storbritannia

Næringsminister Iselin Nybø hadde torsdag et møte med sin kollega Ranil Jayawardena i det britiske handelsdepartementet. Vi går nå...

Amerikanske investorer vil løfte Ipswich Town opp fra League One

Det er et historisk sus over Ipswich Town, klubben ble stiftet i 1878. De ble valgt inn i The Football League i...

More Articles Like This