mandag, desember 6, 2021

Noen dør i Game of Thrones

Må lese

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Vinteren kommer, og det mens det stadig blir lysere og varmere ut. Eventyrserien som tidligere var basert på «A Song of Ice and Fire» bokserien av underholdningsforfatteren George R.R. Martin er nå basert på noen ideer om hva som kommer til å skje i en ny bok, som er forsinket.

Hva skjer nå? spørsmålene er mange før sesong 6 av Game of Thrones lanseres samtidig på HBO i alle land de er tilstede den 25 april, 14 dager senere enn tidligere annonsert. Spoiler Alert; vi kan med sikkerhet si at noen kommer til å dø og noen kommer til å kle av seg også i denne sesongen.

Kit Harrington som spiller Jon Snow, (eller Jon Snø som Google har funnet ut at han heter for oss som bor i Norge) har gjemt seg så godt han kan for alle lurer på om han kommer tilbake igjen fra de døde, at han kanskje ikke døde til tross for ekstrem punktering av «The Night Watch»

Fans over hele verden analyserer trailere, intervjuer og fuglenes migrasjon for svar. Også kunstnere, og de som håper på å bli kunstnere har latt seg fascinere av Game og Thrones, den engelske snø kunstneren Simon Beck (ikke i slekt med den svenske etterforskeren Beck) reiste til de franske alper for å lage kunst inspirert av «Game of Thrones».

I alpene er det som kjent mye snø og dette bruker kunstneren til å tråkke rundt i og lage spennende mønster, dette filmes med en drone og viola; vi har en kjempehit. Årsaken til det er selvsagt den enorme spenningen som har bygget seg opp i oss alle, kan tenke meg det ligner litt på den forventningen som kristne har til giftemål, endelig skjer det noe.

Motivet til Beck (kunstneren) er en ulv, en skummel sådan og det tok han 13 timer å gå ferdig ulven. Her ser du hans video.

Det er ikke første gang Simon Beck har laget snø-kunst, han reiser rundt i hele verden og lager kunsten sin, livsstilen er lignende en ski-boms, og det må jo være bra.

- Advertisement -

Siste nytt

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

More Articles Like This