Real Madrid får oppskriften av Lionel Messi

0
135
Her er oppskriften på å gjøre det tøffere for Barcelona. (foto: barcelona)

Når Messi, en av tidenes beste fotballspillere småskjelver på tanken av at en helt spiller blir kjøpt opp av rivalen Real Madrid, har Real-treneren bare én ting å gjøre: gjennomføre nettopp denne overgangen.

Vi tror ikke Messi frykter noen motstandere i verden, men når det kommer til den tidligere lagkompisen fra Brasil, aner vi stor respekt fra argentineren.

Sporten.com skriver om de to spillerne som en slags knoll og tott på banen. Spillerne utviklet et samspill som fikk oss til å gape. Brasilianeren kom som læregutt, men forlot Barcelona da han begynte å vokse seg stor. Nå frykter Messi sommerens overgangsvindu, og hva dette kan bringe.

Vi snakker selvfølgelig om Neymar.

Vil være som et slag i trynet hvis han trer på seg Real-drakten.

PSG-spilleren Neymar står fortsatt notert som verdens dyreste spiller. Dette endrer seg neppe hvis ryktene om Real Madrids forsøk på å hente ham tilbake til La Liga stemmer.

Ifølge Messi vil dette få store konsekvenser.

-Det ville vært en katastrofe hvis Neymar flytter til Madrid. Ney vant viktige trofeer med Barcelona. Det vil være et stort slag mot oss alle. Det vil gjøre Madrid enda sterkere, sier Messi ifølge argentinske TyC Sports.

Når Messi uttaler seg på denne måten, bør Real Madrid hoste opp et bud verden tidligere ikke har sett maken til, og hente Neymar i kampen mot erkerivalen Barcelona – og Messi.

Les også: Suksesstrener i Bundesliga slutter på dagen – åpner opp for Premier League-klubb

tabola

No posts to display