Prime Video har sigert farlig Qanon film med forvirret eks film og tv stjerne Jim Caviezel

0
13
Jim Caviezel

Det er mange sinte folk rundt om i verden som bare trenger et lite dytt i feil retning før de reagerer og angriper noen. Hatkriminalitet øker over hele verden etter at høyreekstremister gjør alle som er annerledes til fiender.

Filmen som Prime Video nå har «vunnet» budkampen om er ikke bare et lite dytt i feil retning, den er en klar og livsfarlig ordre om å angripe.

Les: ELN er klar til å løslate pappaen til Liverpool stjerne Luis Diaz, men..

Vi har ikke tenkt til å vise trailer eller oppfordre folk til å se, derimot ønsker vi å advare på det sterkeste. – Prime Video burde vite bedre enn å signere søppel som dette. Filmen har allerede gått sin seiersgang over USA og havnet på Topp 10 listen i år. – Den er svært populær blant Qanon konspirasjons galninger og Trump supportere.

På overflaten virker ting greit. Sound of Freedom handler om Homeland Security-arbeider, spilt av Jim Caviezel, forsøker å redde et barn fra menneskesmuglere. Den er løselig basert på en virkelig karakter, Tim Ballard.

Filmen har tjent 240 millioner dollar og den kostet bare 20 millioner dollar å lage. – det er ingen kjente skuespillere med i filmen foruten Jim Caviezel.

Caviezel har spilte i flere kjente Hollywood-filmer som f.eks. Angel Eyes, Pay It Forward, Greven av Monte Cristo og den kontroversielle filmen The Passion of Crist hvor han ble truffet av lynet under inspillingen. – Kan være da han ble fullstendig gal. – Han har vært med i flere tv serien og var egentlig en ok skuespiller, trist han har ramlet ned i «the rabbit hole»

Donald Trump holdt visninger av filmen, og fansen ble oppfordret til å kjøpe flere billetter selv etter å ha sett tingen, som Empire sa i sin trestjerners anmeldelse.

Den beskrev en «naken manipulerende scene der Caviezel henvender seg til kameraet og hevder at den beste måten å få slutt på barneslaveri er å kjøpe så mange billetter til Sound Of Freedom som mulig.»

Les på Sporten: Samtidig som Jerome Boateng er invitert til nye samtaler med Bayern München har en ny klubb tatt kontakt

Sound of Freedom ble regissert av Alejandro Monteverde, som også regisserte det ekstremt religiøse dramaet Little Boy.

Rotten Tomatoes’ morsomme oppsummering gir deg en idé om noe av drivkraften bak Monteverdes filmskaping.

«Velmenende, men manipulerende i en forferdelig misforstått skala, Little Boy er den sjeldne trosbaserte filmen som mange seere kan finne legitimt støtende,» heter det.

Hans neste film kommer i mars 2024, Carbrini, historien om en katolsk kvinne som leder et religiøst oppdrag til New York.

Akkurat som Sound of Freedom, er det en Angel Studios-utgivelse. Angel Studios produserer filmer og TV-serier med religiøst tema som, med selskapets egne ord, «forsterker lys».

Sound of Freedom vil være tilgjengelig for streaming på Prime Video 26. desember i USA, selv om vi ennå ikke har hørt om planer for andre land. – Vi håper den ikke kommer til Norge, mange her vil trykke på kanselleringsknappen.

Les på Popidol: Will Smith har en plan for å gjenopplive sin karriere

tabola

No posts to display