ELN er klar til å løslate pappaen til Liverpool stjerne Luis Diaz, men..

0
97
Luis Diaz

Bare man hører noen nevne Columbia tenker man med en eneste gang på karteller, gerilja, enorm produksjon av kaffe og Kokain og kidnapping. – Det er faktisk bedre nå, men det er kriminelle gjenger igjen som livnærer seg med kidnapping.

En av disse gjengene er ELN som består av opptil 5000 soldater. – De har tabbet seg ut og kidnappet foreldrene til en av landest store helter.

Les på Sporten: Manchester United vil bytte milliard-flopp mot flopp

ELN ønsker å levere tilbake faren (Manuel) til Luis Diaz akkurat som de gjorde med moren for et par dager siden, men det er et problem. De ber de militære styrkene trekke seg tilbake slik at en løslatelse kan finne sted.

Etter å ha fått bskjed om at mammaen Luis Diaz var løslatt og at ELN lovte å løslatte pappa også bestemte venstrevingen å dra tilbake på jobb i tide til kampen mot Premier League nykommer Luton.

Etter målet sitt mot Luton, viste Diaz en melding på skjorten med ordene ‘Libertad Para Papa’ (frihet for far, red.), hvoretter han ga ut en uttalelse der han ba den kriminelle gruppen om å løslate faren.

Nå går ELN nå ut med en uttalelse, der de blant annet sier at de er klare til å slippe Diaz sin far.

– 2. november informerte vi landet om beslutningen om å løslate Luis Manuel Diaz. Fra den datoen startet vi prosessen for å oppnå dette så snart som mulig. Vi anstrenger oss for å unngå hendelser med regjeringsstyrker.

– Områder er fortsatt militarisert. De gjennomfører flyover, landtropper, distribuerer og tilbyr belønninger som en del av en intens leteaksjon.

– Denne situasjonen tillater ikke å gjennomføre utsettingsplanen raskt og sikkert, der Luis Manuel Diaz ikke er i fare.

– Hvis driften fortsetter i området, vil de forsinke slippet og øke risikoen.

– Vi forstår kvalen til Diaz Marulanda-familien, som vi sier til at vi vil holde vårt ord om å løslate ham ensidig så snart vi har sikkerhetsgarantier for utviklingen av frigjøringsaksjonen»

Popidol: Will Smith har en plan for å gjenopplive sin karriere

tabola

No posts to display