Premier League-klubb signerer et av Norges største angrepstalenter

0
1365
Energibomben Frank i fri dressur. (foto: brentford, x)
Advertisement

Da Brentford rykket opp til Premier League i 2021, var det liten tvil om at en stor del av æren for dette usannsynlige opprykket måtte tildeles Thomas Frank. Den danske treneren har siden vist han utmerket takler tilværelsen i verdens tøffeste liga. Selv om det har haltet litt første del av denne sesongen, går det mot overlevelse i Premie League og nye muligheter neste sesong. Med seg i troppen skal Frank ha med seg et av Norges største angrepstalenter.

Antonio Nusa var allerede på plass da Ronny Deila overtok Club Brugge, så den norske manageren kan ikke ta æren av å oppdage dette lystende talentet, men han kan ta del i æren av å videreforedle talentet som nå bringer han til verdens tøffeste liga.

LES: Jens Petter Hauge får tøff konkurranse fra en av Frankrikes mest lovende vinger

Venstrevingen, som nå er 18, gjorde seg tidlig bemerket for Stabæk. Bærumsklubben solgte ham for 3 millioner euro sommeren 2021 og nå selges han videre for 10-gangeren.

Sky Sports melder Nusa har gjort sitt valg, og det blir ikke Tottenham. Brentford har kommet til enighet med Club Brugge om å signere Nusa .

Tottenham – Brentford

Antonio Nusa vil få bedre mulighet for spilletid i Brentford enn hos Tottenham og han blir lagkamerat med Kristoffer Ajer. Det blir på Nusa og Deila sitt ønske ikke en overgang før til sommeren. Planen er at Nusa reiser til London i dag for å fullføre avtalen.

Les: Daily Mail: David De Gea i nye forhandlinger

tabola

No posts to display