Posten gir ut skeivt frimerke

0
29
Posten gir for første gang ut et skeivt frimerke. Det ble lansert av kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen og skuespiller Terje Strømdahl. Strømdahl var julenissen i Postens julefilm

Posten gir ut et skeivt frimerke både i bokstavelig og billedlig forstand for å markere at det er 50 år siden homoseksuelle handlinger ble avkriminalisert i Norge.

Det skeive frimerket viser et hjerte i et regnbueflagg med påskriften «LOVE IS LOVE» Det symboliserer at kjærligheten er uten grenser og uavhengig av legning.

Les: Nordic Choice Hotels bytter navn til Strawberry

Mangfold og likeverd på alle områder har lenge vært viktige verdier for Posten. Vi er derfor glade for å kunne være en del av Pride-markeringen og i dag utgi dette symboltunge frimerket i forbindelse med Skeivt kulturår i 2022, sier konsernsjef Tone Wille i Posten.

Frimerket ble lansert av kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen og skuespiller Terje Strømdahl under åpningen av Pride-uken i Holmenkollen. Strømdahl var julenissen i Postens julefilm som viste kjærlighet mellom menn – og som har fått oppmerksomhet over hele verden.

Et flott frimerke til en viktig markering av at det bare er 50 år siden det var ulovlig å være homofil i Norge. Takk til Posten for at dere bidrar i homokampen med kreativitet og gode ideer! sier kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen.

Frimerket er designet av Camilla Kvien Jensen, og har verdi på 25 kroner – slik at det kan brukes på vanlige brev opp til 50 gram i Norge. Det var i salg fra fredag 17. juni

Les: Newcastle tilbudt Manchester United-spiller

Love Is Love

tabola

No posts to display