«Pirates of the Caribbean» får en «reboot»

0
14
Pirates of the Caribbean

Filmprodusent Jerry Bruckheimer har jobbet med alle de fem filmene med Johnny Depp i hovedrollen – basert på Walt Disney temapark «ride» med samme navn – og nå har han åpnet opp om planene for nummer seks og avslører at de leker med ideen om en ny film med Margot Robbie i hovedrollen, men han tror en «reboot» kommer til skje først fordi det vil være lettere å sette sammen.

Under et intervju med Comicbook.com ble Bruckheimer spurt om fansen burde forvente en ny «Top Gun»-film før neste «Pirates»-avsnitt: «Det er vanskelig å si. Du vet ikke, du vet virkelig ikke det. vet. Du vet ikke hvordan de kommer sammen. Du vet bare ikke.

Les: Denne gangen skal Arsenal ikke la seg lure av Chelsea – matcher bud på 700 millioner

«For med ‘Top Gun’ har du en skuespiller [Tom Cruise] som er ikonisk og briljant. Og hvor mange filmer han gjør før han gjør ‘Top Gun’, kan jeg ikke fortelle deg.

«Men vi skal starte ‘Pirates’ på nytt, så det er lettere å sette sammen fordi du ikke trenger å vente på visse skuespillere.»

Bruckheimer avslørte tidligere at filmsjefer har to «Pirates»-ideer på farten, og han håper at de begge vil bli laget til slutt.

I en tale i 2022 fortalte han The Hollywood Reporter: «Vi utviklet to av dem – den ene med Margot Robbie og en med en yngre rollebesetning. Margot Robbie trenger litt mer arbeid. Den yngre rollebesetningen er nær. Forhåpentligvis kommer vi til få dem begge.»

På spørsmål om Margot Robbie-prosjektet kan ende opp med å bli skrinlagt, la han til: «Det er levende for meg. Det er levende for Disney. Jeg er sikker på at hun [Robbie] var skuffet over at det ikke gikk først – eller kanskje ikke fordi hun er veldig opptatt, så det kan være en velsignelse å presse dette litt. Vi tror vi skal få det til. Det er en veldig sterk historie.»

Les på Sporten: Tottenham-spiller om Postecoglou – «Jeg er selvfølgelig ikke fornøyd»

tabola

No posts to display