Philip Seymour Hoffman gir hele arven til kjæresten

0
141

Barna får ikke noe av arven fordi Philip Seymour Hoffmann ikke vil at de skal leve et privilegert liv for tidlig. Man kan stille seg spørsmålet om hvor privilegert livet har vært en med far som ikke bare var narkoman og døde av en overdose, men også mesteparten av tiden var på filminnspilling eller på reise.

For nesten 6 mnd siden ble Philip Seymor Hoffmann funnet død av en overdose bare 46 år gammel, vi med skarp syn har sett at han ikke har behandlet sin kropp som et tempel og har nesten ventet på at noe slik kunne skje..

Han døde på sitt eget bad i West Village i New York, det hjelper ikke mye verken med statuetter, store filmroller på samvittigheten og nesten 23 millioner på bok i tillegg til en leilighet til en verdi av 37 millioner, i døden er vi alle like.

Til tross for at kjæresten arver alt og barna ingenting er det ingen slemme stemor situasjon for barna, de er nemlig også kjæresten Mimmi O Donnel (kostymedesigner) sine barn.

Det står også i testamentet at han ønsker at barna skal oppdras i Manhattan, New York, Chicago eller San Fransisco, jeg villle foreslått Ålesund, men det går desverre ikke.

I 2006 vant Hoffman en Oscar og Golden Globe for sin rolle som forfatteren Truman Capote i filmen Capote. Rollen ga ham dessuten en haug med andre priser.

Philip Seymour Hoffmans sin liste over filmer er mildt sagt imponerende, dette er noen: Den talentfulle mr. Ripley, Magnolia, Flawless, Duften av kvinne, The Hunger Games, Maktens menn,Charlie Wilsons War, The Big Lebowski, Boogie Nights og skurk Mission impossible 3.

Han likte seg også godt på en teaterscene, noe som ga han to Tony nominasjoner.

tabola

No posts to display