tirsdag, april 6, 2021

Philip Seymour Hoffman gir hele arven til kjæresten

Må lese

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og...

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Barna får ikke noe av arven fordi Philip Seymour Hoffmann ikke vil at de skal leve et privilegert liv for tidlig. Man kan stille seg spørsmålet om hvor privilegert livet har vært en med far som ikke bare var narkoman og døde av en overdose, men også mesteparten av tiden var på filminnspilling eller på reise.

For nesten 6 mnd siden ble Philip Seymor Hoffmann funnet død av en overdose bare 46 år gammel, vi med skarp syn har sett at han ikke har behandlet sin kropp som et tempel og har nesten ventet på at noe slik kunne skje..

Han døde på sitt eget bad i West Village i New York, det hjelper ikke mye verken med statuetter, store filmroller på samvittigheten og nesten 23 millioner på bok i tillegg til en leilighet til en verdi av 37 millioner, i døden er vi alle like.

Til tross for at kjæresten arver alt og barna ingenting er det ingen slemme stemor situasjon for barna, de er nemlig også kjæresten Mimmi O Donnel (kostymedesigner) sine barn.

Det står også i testamentet at han ønsker at barna skal oppdras i Manhattan, New York, Chicago eller San Fransisco, jeg villle foreslått Ålesund, men det går desverre ikke.

I 2006 vant Hoffman en Oscar og Golden Globe for sin rolle som forfatteren Truman Capote i filmen Capote. Rollen ga ham dessuten en haug med andre priser.

Philip Seymour Hoffmans sin liste over filmer er mildt sagt imponerende, dette er noen: Den talentfulle mr. Ripley, Magnolia, Flawless, Duften av kvinne, The Hunger Games, Maktens menn,Charlie Wilsons War, The Big Lebowski, Boogie Nights og skurk Mission impossible 3.

Han likte seg også godt på en teaterscene, noe som ga han to Tony nominasjoner.

- Advertisement -

Siste nytt

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far Alfie og agent Mino Raiola...

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder kroner skal hjelpe kultursektoren til...

Mats Zuccarello kunne juble igjen etter to strake NHL-tap

Påskeuka startet ikke godt for Wild med to smeller på rappen mot San Jose Sharks, men i den tredje bortekampen kom vendepunktet.

More Articles Like This