tirsdag, april 13, 2021

Nå strømmer pengene inn

Må lese

Flyr vil fly fra i sommer

Det nye norske flyselskapet varsler oppstart i juni. Fra mai vil det være mulig å kjøpe billetter....

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Noen måtte bare bruke denne overskriften og så ble det meg, Netflix tjener mer enn noen gang og mye mer enn analytikerne ventet seg. Siden de alltid tar feil er ikke det veldig overraskende, men at det går så bra er likevel en nyhet.

Strømmingsselskapet Netflix har nå kommet opp i 50 millioner kunder på verdensbasis og det til tross for at flere store markedet ikke enda får Netflix. Bare siste kvartal har de fått 1 690 000 nye kunder, selskapet melder at de forventer nesten 4 millioner nye kunder tredje kvartal. Netflix har økt både prisen og kvaliteten i noen markeder, uten at det har bremset farten vesentlig.

Vår brede suksess fra Argentina til Finland har overbevist oss om at det er riktig å jobbe aggressivt mot videre global ekspansjon, sier Netflix-sjef Reed Hastings.

Netflix-sjef Reed Hastings kan se tilbake på et svært godt år for strømmingsselskapet, bare i andre kvartal omsatte de for nesten 8,3 milliarder kroner og doblet overskuddet til over 440 millioner kroner. I løpet av høsten står lansering i Tyskland, Frankrike, Luxemburg, Belgia, Østerrike og Sveits for tur i tillegg til de 40 landene som Netflix allerede er i.

Eksklusive TV-serier som «House of Cards» og «Orange Is The New Black» har fått mye omtale, og har vært svært viktige i å øke kundebasen til Netflix. De som velger Netflix på grunn av film burde glemme det for utvalget er ekstremt tynt, det samme gjelder også for serier som ikke er egne Netflix produksjoner. De fleste brukere av Netflix følger med på 2 til 3 serier pr år og det er på sikt litt lite for å holde på publikummet. Det har Netflix skjønt og vil etter ryktene bruke nesten 10 milliarder kroner på egenproduksjoner i året.

- Advertisement -

Siste nytt

Flyr vil fly fra i sommer

Det nye norske flyselskapet varsler oppstart i juni. Fra mai vil det være mulig å kjøpe billetter....

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I korte trekk: Manchester City er...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle kampene fra Allsvenskan vil i...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

More Articles Like This