Får sparken etter to kamper!

0
62
Magne Hoseth slapp å vaske treningsjakka. (foto: Lyngby)

Den tidligere Molde-stjerna Magne Hoseth skaffet seg et skikkelig springbrett i trenerkarrieren hos Ki Klaksvik. Noe så uvanlig som en færøysk klubb skapte oppmerksomhet rundt i Europa, da klubben ved Hoseths ledelse vant den ene etter den andre kampen ute i Europa. I dansk superliga så Lyngby sin mulighet og kalte inn nordmannen som ny hovedtrener i januar. Hoseth har knapt pakket ut flyttelasset fra banankassene før han igjen skal ut på flyttefot.

Vi gledet oss stort over å ha den norske treneren i Skandinavias beste liga, men gleden ble kortvarig. Etter to kamper som Lyngby-trener er Hoseth ferdig.

LES: Paul Pogba er ferdig

Fotballbomben kom på fredag morgen. Hoseth forteller han ikke er overrasket over at klubben allerede sender ham på porten.

– Det er en mulighet jeg setter veldig stor pris på, men det er heller ingen hemmelighet at jeg og Lyngby Boldklub har vist seg å være et mismatch, derfor har jeg full respekt og forståelse for klubbens avgjørelse. Jeg ønsker klubben alt godt fremover, sier Magne Hoseth ifølge Bold.

I overkant spesielt…

SPORTEN: Liverpool-legenden Dirk Kuyt kjøper seg inn i engelsk klubb

tabola

No posts to display