Paul McCartney skal spille inn en låt med The Rolling Stones!

0
47

The Beatles og The Rolling Stones, de to største bandene i rocke historien. – Alltid i tottene på hverandre og alltid i konkurranse om å være størst.

Nå skal The Rolling Stones og Paul McCartney fra The Beatles skal spille inn et spor sammen på nye Rolling Stones-albumet. Dette er nyheten som alle musikkfans har ventet på. Disse bandene formet moderne rock.

Overraskelse! Det kommer flere Ringenes Herre-filmer


Du kan ikke snakke om moderne rock bortsett fra The Beatles og The Rolling Stones. Disse to britiske bandene formet hvordan bandene på 60- og 70-tallet så ut og hørtes ut og påvirket til og med moteverdenen. The Beatles gikk på pause i 1970 og spilte aldri igjen etter at John Lennon (forsanger) ble skutt og drept i 1980. Rolling Stones eksisterer fortsatt i dag, til tross for at deres trommeslager Charlie Watts døde i 2021.

The Rolling Stones jobber med et nytt album, deres første siden Watts død. De gjenlevende medlemmene av The Beatles, Ringo Starr og Paul McCartney, er fortsatt aktive musikere og en av dem, McCartney, har nettopp tatt på seg samarbeidet som hele verden har ventet på.

McCartney skal spille inn en sang med The Rolling Stones. Dette blir det første samarbeidet mellom medlemmene i disse to legendariske bandene.

Les på Sporten: Ruben Selles får jobben med å redde plassen

CNN melder at en talsmann for The Rolling Stones bekreftet bandets samarbeid med Paul McCartney og avslørte at musikeren vil spille bass på sporet. Vi vet ikke om McCartney også vil synge.

tabola

No posts to display