Overraskelse! Det kommer flere Ringenes Herre-filmer

0
76

Det jobbes med å lage flere nye Ringenes Herre-filmer, og i en forfriskende forandring er de ikke under banneret til en av de gigantiske strømmetjenestene. – For det har vært triste saker.

De nye Lord of the Rings-filmene skal lages av Warner Bros.s New Line Cinema i samarbeid med spillgiganten Embracer Group, som kjøpte rettighetene tilbake i 2022 for anslagsvis 569 millioner dollar. Det er enda mer enn 250 millioner dollar som Amazon betalte i 2017.

På dette tidspunktet har vi svært lite detaljer om hva disse filmene vil tilby, hvem som skal spille i dem eller når de kommer ut. Noen uttalelser utgitt sammen med denne nyheten gir imidlertid noen ledetråder om intensjonen her.

Les på Sporten: Union Berlin skal være takknemlig for at Isco-signeringen gikk i vasken

Ny samarbeidsreise

«Etter vårt nylige oppkjøp av Middle-earth Enterprises, er vi begeistret for å ta fatt på denne nye samarbeidsreisen med New Line Cinema og Warner Bros Pictures, og bringe den uforlignelige verdenen til JRR Tolkien tilbake til det store lerretet på nye og spennende måter,» sa Lee Guinchard, administrerende direktør i Embracers Freemode-divisjon, til Variety.

Den «nye og spennende» delen antyder at vi ikke ser på en gjenfortelling av den klassiske trilogien. Selv om det ville være fornuftig gitt at vi er 20 år etter utgivelsen av Lord of the Rings: Return of The King. Mange er overrasket over hvor godt originalene holder seg i dag – inkludert spesialeffektene deres.

Warner Bros filmdivisjonssjefer Mike De Luca og Pam Abdy sier de riktige ordene om hva de vil lage:

«Til tross for omfanget og detaljene som er kjærlig pakket inn i de to trilogiene, er det store, komplekse og blendende universet som JRR Tolkien har drømt om, stort sett uutforsket,» sier de.

Ringenes Herre-underholdning som blir tilgjengelig blir sannsynligvis The Lord of the Rings: Gollum-spillet. Den var opprinnelig knyttet til september 2022, men forsinket etter en gameplay-trailer fra juli 2022 som så mer ut som Hobbit-film enn LOTR når det gjelder kvalitet. – Det ser nå ut til at spillet for en utgivelse i oktober.

tabola

No posts to display