Paramount+ lansert i Norge

0
214

Den nye oppdaterte strømmetjenesten til Paramount er nå lansert i Norge. De fleste distributører tilbyr gratis prøveperiode for seerne

Den nye utgaven av Paramount+ frister med et bredt utvalg av både nytt, klassisk og originalt innhold. De kan velge mellom store, kjente filmer, serier, dokumentarer og innhold for barn, slik som Dexter, Svampebob, PAW Patrol, Ray Donovan, alle sesonger av Yellowstone og kritikerroste On Becoming a God in Central Florida, The Affair og Gudfaren – alt på ett sted.

Les på Sporten: Endelig har forhandlingene med Ibrahima Konate fått opp farten

Med mer enn 6000 episoder og filmer gjennom året vil Paramount+ være hjemmet til ikoniske suksesser fra Showtime og Paramount Studios. Tjenesten vil i tillegg bestå av en rekke Paramount+ originalserier, eksklusive premierefilmer, dramaserier, Nickelodeon-serier, MTV-programmer, Paramount-filmer og en god miks av førsteklasses internasjonalt og lokalt innhold fra alle sjangre.

Tjenesten vil også ha eksklusive rettigheter til alle nye Showtime-serier, og filmelskere får tilgang til en stor samling av storfilmer, alt fra ikoniske filmserier som Mission:Impossible, Indiana Jones og Gudfaren-trilogien til nye eksklusive premierer på filmer som Tesla, Capone og Escape from Pretoria.

Te-We har lansert Paramount+ i sin pakke som alle kan prøve «gratis» for den gamle prisen på Paramount, 15 poeng, fram til midten av april. Etter det koster det 35 poeng.

Strømmetjenesten Strim har inngått en avtale med den nye strømmetjenesten Paramount+, som nå lanseres i en ny og betydelig styrket versjon.

Paramount+ lanseres også som en frittstående strømmetjeneste i markedet for 69 kroner. Strim-kundene får derimot ingen prisøkning nå. 

Telias kunder kan gjennom hele april se så mye film og serier de vil på Paramount+ gjennom Telia Play.

– I en tid der strømming av godt innhold er mer aktuelt og attraktivt enn noen gang, er vi glade for å kunne tilby enda mer kvalitetsunderholdning til våre kunder, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Kilde: Strim, Telia, Te we

Se også: NRK gjentar festen de fikk hundrevis av klager på

tabola

No posts to display