På verdens største bensinstasjon kan 120 biler tanke samtidig

0
107

Tittelen «verdens største bensinstasjon» tilhører Buc-ee’s i Tennessee, med sine 74 000 kvadratmeter, 120 bensinpumper og 350 ansatte.

Bensinstasjonskjeden har allerde en rekke stasjoner, men ingen så stor som den de åpnet for et år siden nær Sevierville, Tennessee, like ved I-40.

Les: Disney setter på bremsene for Star Wars- og Marvel-innhold

Buc-ee’s er kjent for å inkludere megastores i sine enorme bensinstasjoner, men denne nyeste vinner virkelig! På 74 000 kvadratmeter er verdens største bensinstasjon hjem til et enormt kjøpesenter, full grillrestaurant, romslige bad og et stort salongområde. Og som enhver bensinstasjon med respekt for seg selv, har den mange pumper, 120 for å være nøyaktig.

Sevierville Buc-ee’s ble innviet 26. juni 2023 og har allerede blitt en stor turistattraksjon. At 18-hjulinger er forbudt for å gjøre stedet tryggere for sjåfører av små kjøretøy og fotgjengere er et pluss, det samme er det som omtales som s vært hyggelige personal på rundt 350 ansatte.

Les på Sporten: Fabinho er tilbake!

«Vi er henrykte over å bli med i et så vakkert fellesskap som lenge har vært et reisemål for reisende fra hele verden,» sa Stan Beard, eiendomsdirektør i Buc-ee’s, i en pressemelding.

Stedets «verdens største bensinstasjon»-tittel vil imidlertid ikke vare lenge, siden selskapet allerede har begynt arbeidet med en enda større lokasjon – en 75 000 kvadratmeter stor bensinstasjon i Luling, Texas.

Buc-ee startet i 1982 i Texas. Den populære Buc-ee’s-kjeden har butikker i Alabama, Florida, South Carolina, Kentucky og Tennessee.

tabola

No posts to display